18/5/13

Οι ρουφιάνοι δεν είναι γίδια

Διαφωνώ απόλυτα με τα χρυσόπαιδα. Οι ρουφιάνοι δεν είναι ούτε «γίδια» ούτε «γομάρια» που τους έλεγε ο Αστέριος. Μόνο μια λέξη τους ταιριάζει. Ρουφιάνοι. Άντε μπορεί και Κοπρίτες.
Επειδή όμως ο παλαίμαχος αριστερός Καραγκιόζης και άλλοι συριζαίοι, φώναζαν Χάιλ Χίτλερ αποτελεί παράλειψη ότι οι Εθνικόφρονες δεν τους απάντησαν Χάιλ Βελευχιώτης.

Διότι μπορεί μεν ο «κακός Χίτλερ» ευθυνόταν πολιτικά για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, όταν στις 13 Δεκεμβρίου 1943 , ο γερμανικός στρατός κατοχής εκτέλεσε 800-1100 άνδρες και έκαψε την πόλη, όμως στο Ολοκαύτωμα του Μελιγαλά , οι Κομμουνιστές και το δίδυμο Μπελογιάννης-Βελουχιώτης, έσφαξαν από τη 15η μέχρι την Τετάρτη 20η Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, οπότε ελευθερώθηκαν οι τελευταίοι 34 επιζώντες στο Μπεζεστένι, 751 στρατιωτικούς και 1008 άμαχους .

787 τους έσφαξαν στην πηγάδα, 226 τους έθαψαν σε ομαδικούς τάφους στο νεκροταφείο του Μελιγαλά, 728 τους εκτέλεσε ο ΕΛΑΣ στα γύρω χωριά, και 18 σφαγιάστηκαν στην Καλαμάτα.

Επομένως Χάιλ ΚΚΕ! Χάιλ Βελουχιώτης!

Αφού ήταν μεγαλύτερος σφάχτης και εκτός των άλλων ήταν και Ρουφιάνος αλλά και πούστης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δοθηκε αλλη μια χρυση ευκαιρια στη χρυσαυγη να κατεξεφτελισει τους εαμοβουλγαρους πλουτοκρατες του σοβιετικου καθεστωτος αλλα το εβαλε στα ποδια, την κοπανησε με επικεφαλης τον παπα.
ειναι ανεπαρκεις και ανικανοι να χειριστουν και να διαχειριστουν ευκαιριες και πολυπλοκες καταστασεις

να τσακιστουν να διωξουν αμεσως ολους τους αμορφωτους ηλιοπουλους καιαδες μπουκουρες παναγιωταρους λαγους και αλλους αγραμματους κοπανους του δημοκτικου αλλιως ειναι τελειωμενοι

βεβαια ο μιχαλολιακος τρεμει μην εμφανιστει κανας μορφωμενος διπλα του γιαυτο και τους εξοντωνει ολους και θα εχει παντα βλακες τυπου καιαδα.
αυτα λενε οι κακες γλωσσες...
η ανασφαλεια αυτου του αρχηγου ειναι παροιμιωδης και τρεμει μην εμφανιστει καποια ανεξεκεγκτη ισχυρη προσωπικοτητα διπλα του και του παρει το κομμα γιαυτο και δεν θα προωθησει ποτε καποιον αξιο μεσα στο κομμα

τεσπα στις επομενες εκλογες ας παρουν για βουλευτες μερικους δικηγορους που εχουν, να μπορουν τουλαχιστον να αρθρωσουν μια προταση....

Ανώνυμος είπε...

σε καταλαβαμε.
Πισω στην εβραιοχαβουζα σου τωρα.