20/6/13

Τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΕΣΗΕΑ (ΚΕΔ)

Οι δημοσιογράφοι ψήφισαν ΜΑΥΡΟ....
(στην ενημέρωση)

Τι ακριβώς υπερψήφισε η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που πήραν μέρος στις εκλογές στην ΕΣΗΕΑ;   
Την πολιτική του μνημονίου, την επιβράβευση της συγκυβέρνησης Αντωνιάδου -Τρίμη στην ΕΣΗΕΑ, που πραγματοποίησε 300 και πλέον τυφλές απεργίες και εκατοντάδες απολύσεις, με αποτέλεσμα η ανεργία στον κλάδο να υπερβαίνει το 35 % με το λουκέτο που προκάλεσαν σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, μέσα σε μια διετία, υπερψήφισε η πλειοψηφία των δημοσιογράφων.   
Κυρίως όμως με την ψήφο αυτή, δίνεται εντολή σε συγκεκριμένες παρατάξεις, που έβαλαν πλάτη στην Κυβέρνηση και στους εργοδότες για τις μειώσεις μισθών 20-45%, σε εφημερίδες κανάλια και δημόσια ΜΜΕ, το λουκέτο στην ΕΡΤ ενώ την περασμένη εβδομάδα προκάλεσαν «μπλακ-άουτ» στη ενημέρωση, να συνεχίσουν το έργο τους.   
Είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα αυτά θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει η κυβέρνηση Σαμαρά και όσοι την στηρίζουν, ενόψει τους εγχειρήματος μαύρου στην ΕΡΤ, που σήμερα μπαίνει στη τελική του ευθεία.   
Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΣΗΕΑ, σε σύνολο 3168 εγκύρων ψηφοδελτίων:

-«Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» δηλαδή τρόικα της ΕΣΗΕΑ (η αλλιώς ψηφοδέλτιο Κεδίκογλου-Κουβέλη-ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη με συμπαράσταση των δύο βασικών μετόχων του Μega,του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης και του ομίλου Αλαφούζου) έλαβε 756 ψήφους 23,86 % και 3 έδρες.  

- Συσπείρωση Δημοσιογράφων-Δούρειος Ίππος (συνιστώσες του Σύριζα και νέες συνεργασίες) έλαβε 689 ψήφους 21,75% και έβγαλε 3 έδρες.  

-  Δημοσιογράφοι για την Δημοσιογραφία (πρώην παράταξη Σόμπολου) έλαβε 561 ψήφους 17,71% και έβγαλε 2 έδρες.  

-  Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων έλαβε 321 ψήφους 10,13% και έβγαλε μία έδρα. *

-Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι έλαβε 289 ψήφους 9,12% και έβγαλε μία έδρα.  

-  Δημοσιογραφική Συνεργασία (ΚΚΕ) έλαβε 264 ψήφους 8,33% και έβγαλε μία έδρα.

-Πρωτοβουλία για την Ανατροπή (Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, Ανένταχτοι) έλαβε 250 ψήφους 7,89%

H Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (ΚΕΔ) άντεξε στη σχέδιο αποσταθεροποίησης, παρά την πόλωση των δυο αντιπάλων ψηφοδελτίων του κυβερνητικού συνασπισμού και όσα μεθοδεύτηκαν σε αυτά. Κάτι που σημειώθηκε και για το στο ψηφοδέλτιο της Συσπείρωσης, με κατευθυνόμενες ψήφους, και άλλες αθέμιτες πρακτικές κυρίως από συγκεκριμένα διευθυντικά στελέχη και ημετέρους τους, συγκεκριμένων εφημερίδων και καναλιών.

(Από την Γραμματεία της ΚΕΔ)

*To 2011 η ΚΕΔ είχε λάβει 384 ψήφους ή 11,41% και είχε 2 έδρες στο Δ.Σ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝ , ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ !


1.καθε ασιατης νεγρος καυκασιος βαλκανιος μαγκρεμπινος και ...εσκιμωος μπορει να μπουκαρει στη χωρα σου να σουλατσαρει στην συνοικια σου στις γειτονιες σου κατω και εξω απο το σπιτι σου ανενοχλητος τουριστας ..

ΕΣΥ ελλην αν μπουκαρεις ΤΩΡΑ,αποψε ατο σουδαν την νικαραγουα το τοκυο τις πολεις της αυστραλιας,στη ζιμπαμπουε στην τανζανια στο ναιρομπι στην ιορδανια , το πιθανοτερο ειναι ολες αυτες οι χωρες μολις σε εντοπισουν σε καποια πλατεια η γειτονια τους ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΗΚΩΤΟ και να σε διωξουν απο την χωρα τους ,εκει δεν περνανε ουτε μαφιες ουτε ασυλα ουτε δεν εχω χαρτια βιζες και αλλα κερατα ελλαδικης εφευρεσεως...


2.καθε ενας απο δαυτους τους μπουκαδορους στην ελλαδα,μπορει ελευθερα να περιφερεται με καροτσια στις γειτονιες μερα νυχτα λες και ζεις σε υπαιθριες χωματερς και μαντρες και να κλεβει καθετι μεταλλικο ,να καταλαμβανει δημοσια πεζοδρομια πανεπιστημια μεσα μεταφορας και να πουλαει απο λαθραιες τσατσαρες μεχρι ναρκωτικα και ...πυρηνικες βομβες.

ΕΣΥ ελλην αν τολμησεις να πουλησεις στην αθηνα σαλονικη η αλλαχου λαθραια θα σε μαζεψουν αμεσα και θα σε τυλιξουν σε μια κολλα χαρτι γιατι δεν εισαι πιστοποιημενος απο την μαφια αντιπροσωπος της...

ΕΣΥ ελλην αν πας να πουλησεις λαθραια τσατσαρες πουτανες η ναρκωτικα σε μεσα μεταφορας γειτονιες δρομους και πεζοδρομια στο τοκυο στο πεκινο στον καναδα στην μελβουρνη στο σαντιαγκο δε τσιλε στην μπραζιλια στο ισλαμαμπαντ στο ντουμπαι θα εξαφανισθεις απο το δρομο την αλλη ωρα θα πας φυλακα και μετα συνοδεια καροτσακι στα συνορα και δρομο.


3.καθε μπουκαδορος στην ελλαδα μπορει να σκοτωσει κλεψει και γενικα αν κατα τυχη συλληφθει επειδη δεν εχει φυλακες και λεφτα να τον ταιζουν θα αφεθει συντομα ελευθερος στους δρομους.μπορει επισης να πληρωσει αν ειναι μαφιοζος ωστε να ...αποδρασει απο κρατητηρια και φυλακες.

ΕΣΥ ελλην αν συλληφθεις γιατι δεν πληρωσες φορους η σκοτωσες θα πας μεσα με συνοπτικες διαδικασιες.

αν μπουκαρεις παρανομα στην αυστραλια στη ζιμπαμπουε στη νιγηρια στο μπαλι και διαπραξεις αδικημα θα καλοπερασεις στις φυλακες θα μπεις στην μαυρη λιστα ανεπιθυμητων στην χωρα και υστερα απελαση συνοδεια οργανου....

Ανώνυμος είπε...

4.αν εισαι αλλοδαπος εισβολευς,μολις πιαστεις για φονο θα δηλωσεις ανηλικος ,16χρονος ,πενταχρονος η και ...αγεννητος για να γλυτωσεις την χοντρη φυλακα.

θα ερθουν δε επιτροπες οργανωσεις κερατα και δαιμονες να ζητουν στην βουλη που νομιζες των ελληνων να αποφυλακισθεις επειδη εισαι ανηλικος.

ΕΣΥ ελλην δεν θα δηλωσεις τιποτα ουδεις θα σε λαβει υποψιν του ,καμμια επιτροπη κεραταδων δεν θα ζητησει την αποφυλακιση σου αν δε σκοτωσεις κανεναν αλλοδαπο εγκληματια θα σε χωσουν πιο μεσα στην φυλακα γιατι δεν πληρωσες φορους φορους φορους φορους να τρων οι ξενοι...


Αν δε τωρα σε πιασουν στην χαραρε το ριαντ το μπουενος αιρες το γιοχανεσμπουργκ το μπακου την σιγκαπουρη και δηλωσεις ανηλικος θα παρεις μια ξεγυρισμενη ποινη για παρεμποδιση της δικαιοσυνης και θα ερθει η επιτροπη να σου περασει χειροπεδες.



5.αν εισαι αλλοδαπος εισβολευς στην ελλαδα θα σου φτιαξουν και αντιφυλετικους νομους εναντιον της φυλης των ντοπιων ελληνων για να σε προστατευσουν για τα ...ανδραγαθηματα σου απο την οργη των ελληνων .και για την..ηθικη βλαβη θα σου δωσουν αδεια ιθαγενεια επιδομα και τις ...γυναικες τους να σου κανουν αερα.

Αν δε εισαι ΕΣΥ ελλην και οργισθεις θα σε στειλουν μεσα θα σε εξοντωσουν ηθικα και επαγγελματικα θα σε αποκλεισουν απο δημοσιο αξιωμα θα σου στερησουν την ψηφο θα σε στειλουν στην ανεργια θα σε στοχοποιησουν στα ταγματα θανατου της μαφιας

ΕΣΥ ελλην αν εισβαλλεις αποψε στη μυανμαρ στην τζακαρτα στο συδνευ στο ισραηλ ,δεν θα προλαβει καμμια βουλη εκει να σου φτιαξει νομο να σε προστατευσει απο τους κατοικους τους,θα φυγεις πριν προλαβεις να χρειαστεις κρατικη προστασια να μην σε λιντσαρουν οι ντοπιοι για τα ...ανδραγαθηματα σου...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ , ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,ΠΙΟ ΞΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ ΝΤΟΠΙΟΙ, ΠΙΟ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ...

ψηφιζεις για το δικιο σου και αλλος ξενος το δικιο σου καρπωνεται. ...

Ανώνυμος είπε...

1983 Kissinger (Ελλάδα - Κύπρος)

http://www.rafailhellas.com/2013/06/1983-kissinger.html#.UcKg4qDN3f8