15/7/13

Τύφλα νάχει η Ρεπούση με τους Χρυσαυγίτες «ιστορικούς»

Όταν οι ΤΟ της Χρυσής Αυγής ξαναγράφουν την ιστορία
και κάνουν τους 2500 νεκρούς  μονο 260

Μια κυρία από τα Τρίκαλα της ΤΟ της Χρυσής Αυγής ανέλαβε να γράψει για τις θηριωδίες των κομμουνιστών στον Φενεό το 1944, και μου το έστειλε κάποιος των διαβιβάσεων.

Η ιστοριοδίφης αλα Ρεπούση του "Εθνικού Συνδέσμου" μας πληροφορεί ότι στις 4 Ιουνίου 1945 περισυλλέγησαν από το βάραθρο της Φενεού 260 νεκροί.

Η «εθνικόφρων ιστορικός» με πατέντα Χρυσής Αυγής, δεν γνωρίζει βέβαια ότι χρόνια μετά στα 1970 Ελβετοί σπηλαιολόγοι έβγαλαν από το βάραθρο 300 και πλέον σκελετούς, με δαπάνη των συγγενών. Και δεν γνωρίζει βέβαια ότι το βάραθρο το έμαθαν οι κομμουνιστές τον Μάιο του 1944 και ότι μέχρι τότε δολοφονούσαν τα θύματα τους στις πλαγιές και τα διάσελα, στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου το οποίο το χρησιμοποιούσαν οι κομμουνιστές σαν στρατόπεδο συγκέντρωσης. 
Από τον Μάρτη του 1943 μέχρι το Μάιο 1944 εκτελέστηκαν τουλάχιστον 1800 που έμειναν άταφοι και των οποίων τα σώματα κατασπαράχθηκαν από τα σκυλιά και τα τσακάλια. Βέβαια και μετά τον Μάιο του 1944 έγιναν εκτελέσεις κοντά στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, όπως των επτά της οικογένειας Γεωργουλόπουλου από τη Στυμφαλία.
Τα καταμετρημένα θύματα του Φενεού ξεπερνούν τις 2500 και δεν είναι 260 που λένε οι ΚΔΟΑ* ιστορικοί του Μανιάτη και του… Καιάδα.

*Κτηνώδης Δύναμη Ογκώδης Άγνοια  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ την ίδια στιγμή τα
Αριστερά-Διεθνιστικά και
Ανθελληνικά ΚΑΡΘΑΜΑΤΑ
Αρνούνται τα Εγκλήματά τους,

να μην κρεμάσουμε
και ολόκληρη τη Χ.Α.
για αυτό το λάθος!

Από άγνοια έγινε και όχι από δόλο!

Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

It's going to be finish of mine day, however before end I am reading this
great article to increase my know-how.

my site :: Lifestyle Liberation Blueprint Review

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...