31/7/13

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ

Τα ανθελληνικά ασπόνδυλα που μάς περιτριγυρίζουν επιδιώκουν τον θάνατο τού έθνους μας με την διάλυση τού κοινωνικού μας ιστού. Οδηγούν με τις πολιτικές τής απελπισίας τον ελληνικό λαό στην διαίρεση των ζωτικών του δυνάμεων και στην αυτοπαραίτηση από τα δικαιώματα που απορρέουν από τους λόγους ύπαρξης τού κράτους.
  Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού ντόπιου νεοταξισμού υποβάλλουν το λαό σε θυσίες που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το μέλλον τού τόπου μας. Το ομολογούν οι ίδιοι με την αποτυχία τους να μειώσουν το περίφημο δημόσιο χρέος. Το κραυγάζουν οι χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων όταν αυτές συμβαίνουν από ανθρώπους που έδωσαν τα καλύτερα χρόνια τους μέσα σε ένα μαγαζάκι για να παραδώσουν το κορμί τους στις φλόγες μην μπορώντας να ανεχτούν μια εξαθλίωση που δεν την έφτιαξαν οι ίδιοι.
Ναι, ζήσαμε για να το ακούσουμε κι αυτό με την αυτοπυρπόληση ενός εξηντάχρονου που απώλεσε από τη στημένη κρίση το ψιλικατζίδικο που είχε και αυτοπυρπολήθηκε χρησιμοποιώντας γκαζάκια μέσα στην καρδιά τής Αθήνας. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία οι ελληνικές επιχειρήσεις που κλείνουν είναι πολύ περισσότερες από αυτές που ανοίγουν.
Χιλιάδες θέσεις εργασίας αναμένεται να χαθούν στον ιδιωτικό τομέα ενώ το 60% της ελληνικής νεολαίας βυθίζεται στην απελπισία τής ανεργίας. Κι όμως κάποιοι αιώνιοι συμμορίτες συνεχίζουν να εντοπίζουν το πρόβλημα τής ελληνικής κοινωνίας στην άνοδο των «κακών» εθνικιστών.
 Απειλούν πως θα σταματήσουν την άνοδο τού εθνικιστικού «ολοκληρωτισμού» μέσα στο ναό τής ψευτοδημοκρατίας τους και κάποιοι άλλοι σύντροφοί τους συμφωνούν λέγοντας πως οι δολοφονίες των Ελλήνων πατριωτών στον Μελιγαλά δεν ολοκληρώθηκαν! Όλοι αυτοί οι αρνητές τού ελληνισμού ερωτοτροπούν με τους πρώην ιδεολογικούς αντιπάλους τους σοσιαλφιλελεύθερους και ξεπουλάνε από κοινού την Ελλάδα σε όποιον προσφέρει βρώμικο και αιματοβαμμένο χρήμα. Ακόμη και στους Τούρκους που μετά από λιμάνια και μαρίνες έχουν βάλει πλώρη να αγοράσουν ακόμη και ελληνικά νησάκια. Η επιστροφή των κατακτητών με τα «περιούσια» γρόσια κάθε άλλο παρά ενοχλούν τούς προστάτες τάχα τού λαού. Μια κοινωνία άλλωστε ηθικά και εργασιακά διαλυμένη είναι το καλύτερο θύμα στα νύχια τής παγκοσμιοποιητικής σύφιλης.
Για εμάς τούς Εθνικιστές το μέγα ζητούμενο είναι να ενώσουμε το λαό μας και να σχηματίσουμε έναν συμπαγή λαϊκό και φυλετικό κυματοθραύστη ενάντια σ’ αυτούς που έχουν βάλει σκοπό να μάς διαλύσουν. Να φτιάξουμε μια κοινωνία σφικτά δεμένη και αδελφωμένη αναμεταξύ της που θα αποτελέσει μια σιδερόφρακτη φάλαγγα μαχητών τού Γένους μας. Και η πρώτη δουλειά μας το δίχως άλλο είναι να συντρίψουμε τούς φορείς τής εσωτερικής γάγγραινας που αποτελούν από κοινού οι φοροεισπράκτορες τού «περιούσιου» νεοταξισμού μαζί με τους ψευτοαντιστασιακούς αρνητές τής εθνικής μας συνείδησης που στήνουν νέο διχασμό και νέο συμμοριτοπόλεμο.
Θέλουν άπαντες οι αποτελούντες το υποτιθέμενο συνταγματικό και δημοκρατικό τόξο να κάμουν ολάκερο το λαό μας ένα συνονθύλευμα από πειθήνια πρόβατα που θα οδηγηθούν στη σφαγή τους από τις ύαινες που βρίσκονται στις πολιτικές θέσεις ευθύνης τού κράτους. Ένα κράτος που δεν είναι διόλου εθνικό όταν έχει παραχωρήσει κυριαρχία και εξουσίες στους λύκους ανατολής και δύσης.
Έχουν κάνει ήδη το λαό μας ενοικιαστή των σπιτιών του και υπηρέτη τού εμποράκου των εθνών που πρέπει να τον υπακούν τυφλά προκειμένου να φάνε τα ψίχουλα που θα αφήσει αυτός ξωπίσω από τη λεηλασία τής γης μας.
Αν τους αφήσουμε όλους τούτους τούς σατανάδες, τότε θα καταλύσουν τούς ναούς τής Πίστης μας και την Πατρίδα ολάκερη. Ήδη μάς ζητούν να συνυπάρξουμε με τούς αλλόφυλους και τούς αλλόθρησκους που μάς παίρνουν την εργασία, που μάς ζητούν ξένους ναούς ψεύτικων πίστεων, που ενοχλούνται από τα εθνικά και θρησκευτικά μας σύμβολα, που μάς σκοτώνουν.
 Αλλά αυτοί δεν είναι «κακοί» Έλληνες Εθνικιστές. Είναι γυρολόγοι φίλοι των εξουσιαστών τής συμφοράς και απεσταλμένοι τού εμποράκου των εθνών.
Για την Παγκοσμιοποίηση τα πάντα επιτρέπονται, φτάνει να πάψουμε να είμαστε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Λαϊκή και Εθνική Συμπαράταξη είναι η πρόταση τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Κοινωνία Εθνικής Συνοχής που θα παρασύρει και θα κάψει στο διάβα της την σαπίλα και την προδοσία.
Η αναγέννηση τού Ελληνικού Έθνους μπορεί να βασιστεί σε μια κοινωνία που δεν θα έχει διαχωριστικά καρκινώματα κομματικού και ταξικού περιεχόμενου αλλά πατριωτισμό, φυλετική αλληλεγγύη, αξιοσύνη και απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των μελών της και στα χαρίσματα τής γης της.
Ένα αληθινά εθνικό και λαϊκό κράτος δεν κάμει επιδείξεις πολυπολιτισμικού ανθρωπισμού αλλά ενισχύει οικονομικά και ηθικά τον δικό του λαό προκειμένου να αυξήσει με τα δικά του χέρια το Εθνικό Προϊόν. Δίδει εργασία στα δικά του γεννήματα και φέρνει πίσω τα παιδιά του που σκόρπισε η ψευτοδημοκρατική παραδουλεύτρα τού νεοταξισμού στα πέρατα τής γης.
Ένα αληθινά εθνικό και λαϊκό κράτος φροντίζει να ενισχύσει την αξιοπιστία του προς τους πολίτες και να εξασφαλίσει την πίστη τους σ’ αυτό. Γυρεύει περισσότερες γενιές Ελλήνων και περισσότερη Ελλάδα. Αυτό το Κράτος όμως πιστεύει στη Φυλή, στην Πατρίδα και στην Τιμή. Πιστεύει στο Θεό και στην Ελευθερία μιας Ισχυρής Ελλάδος. Πιστεύει στους Έλληνες.
Είναι ολοκληρωτικά ελληνικό και εθνικιστικό.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φωνη βοοντως εν τη ερημω... μας εμπνιξε η πνευματικη μποχα και δυσωσμια των ελληνων...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕ !

(απο το πρωιναδικο του μουγκα εις επαναληψιν οπου περιχαρης χονδρη μας πληροφορει )



Εξαλλη η Καιητ Παρτον με ...μεγαλο οικο κυλοτων !

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο κείμενο αλλά ρομαντικό και καθόλου ρεαλιστικο. Αγαπητέ μου κύριε μέσα στην Ελλάδα έχουμε ένα ξένο κράτος το Κ.Ι.Σ.Ε με ξένους αλλόφυλους και αλλόθρησκους υπηκόους που μάλιστα έχουν δικά τους συστήματα και δεν πληρώνουν φόρους. Επόμενο είναι να μην υπάρχει ενώνητα. Αλλά τα συμφέρονται και οι βλέψεις αυτών και άλλα των Ελλήνων. Φυσικό να υπάρχει μία μεγάλη αντιπαράθεση. Δεν μας έφτανε αυτό μας έχωσαν παράνομα και τον πύργο της Βαβέλ γεμάτο αλλοδαπούς από όλα τα σημεία της γής. Πόσοι είμαστε τελικά οι Ελληνες και πόσοι οι ξένοι μέσα στην Ελλάδα. Ξέρει κανείς; Δεν καταλαβαίνετε ότι είμαστε μειονότητα;; Μπορεί να καταφέρετε να ενώσετε την μικρή μειονότητα των Ελλήνων όλους αυτούς τους ξένους πως θα τους διώξετε;;; Ερωτώ.