1/7/13

O “Giannis” den einai ftoxopaido

Οι Adetokunbo ήρθαν στην Αθήνα νωρίς. Από τους πρώτους.

Οι Adetokunbo είναι βασιλική οικογένεια της νοτιοδυτικής Νιγηρίας στις φάρες Alake και Ile-Ife. Ο πιο διάσημος εκτός από τον «Giannis» είναι ο διάδοχος των Ile-Ife που ασχολείται με πετρέλαια και ο αρχιδικαστής της Νιγηρίας Sir Adetokunbo Ademola (1906 -1993).

Οι Adetokunbo της Νιγηρίας είναι κάτι σαν τους Σαούντ της Σαουδικής Αραβίας, και επομένως δεν είναι οικογένεια λαθρο, και ποτέ δεν καθάρισε τζάμια σε φανάρια.

  Ο Giannis Adetokunbo ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. 8 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, όπως είπε ο ίδιος. Η 7μελής οικογένεια Adetokunbo δεν μένει σε υγρό και σκοτεινό υπόγειο του ενός δωματίου, και είναι ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΗ.

Περισσότερα στο Μπαρμπα Νίκος Αρβανίτης http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/36654

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανεις για το μέγεθος της προπαγάνδας της καθεστωτικής τάξης. Μένω άναυδος. Πατέρας που ισχυρίζεται ότι δεν είχε να φάει με το ψυγείο πολλές φορές άδειο να στέλνει τα 5 παιδιά του στο γυμναστήριο και να πληρώνει επιπλέον και τις μετακινήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, ο ιδιοκτήτης της ομάδας που πήρε τον Αντετοκούμπο, κος Herb Kohl, είναι Εβραίος, πρώην Γερουσιαστής, φουλ μεσα στο Σιωνιστικό Λόμπι της Αμερικής, και προωθεί τρελά και "αντιρατσιστικά" το Γιαννάκη.

http://hellas-bourdology.beep.com/--u--some-are-ass----2013-07-02.htm