20/7/13

O Μανικετόκουμπος δεν έσωσε τους Ρουφι…της ΕΟΚ

Οι Ισπανοί ποδοπάτησαν τη μικτή ομάδα με Έλληνες και Νιγηριανούς που έστειλε η Ομοσπονδία μπάσκετ στο Ταλίν της Εσθονίας. Τους κέρδισαν με 82-60 και τους έστειλαν για ….μπάνια στη Μύκονο.

Στη Ρωσία, ο Φώτης Κατσικάρης δεν θα κοουτσάρει την Εθνική Ρωσίας ούτε σε... φιλικό αγώνα, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του μετά την αλλαγή που προέκυψε στη διοίκηση της ρωσικής Ομοσπονδίας. Φαβορί για τη θέση του ένας ακόμα «δικός μας». Η μαϊμού Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, με ελληνικό διαβατήριο και αυτός. Γνήσιο παπανδρόπουλο των εξευτελισμένων της ΕΟΚ και του Βασιλακόπουλου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και μην λησμονουμε

ο αγγλοσαξων αμερικανος ντειβιντ νελσον (μια χαρα ανθρωπος κατα τα αλλα) εγινε ...μανιατης και στεργακος !

για να μην παμε στην αποκορυφωση της βασιλακοπουλιαδας.


ο αρης ειχε τον ελληνα "ομογενη" μισουνοφ,ο οποιος ειναι σκοπιανος.

μαλιστα δε προ ετων τον συνελαβαν στα νοτια προαστεια για οικονομικες υποθεσεις.

η δε μανα του θρυλειται πως την δεκαετια του 90 ηταν εκφωνητρια στο προγραμμμα μπιλιανα στην ελληνικη γλωσσα του σκοπιανου ραδιοφωνου οπου στους 810 στα μεσαια κανουν ανθελληνικη προπαγανδα οι σκοπιανοι στα ελληνικα καθε βραδυ.

τοσο ελλην !

ο δε πομπος ευρισκεται στην μπιτολα -μοναστηρι εκπεμπει παρανομως με τεραστια ισχυ και ακουγεται καμπανα στην αθηνα μεχρι και κρητη στα μεσαια το βραδυ.

η δε εγκατασταση χρηματοδοτηθηκε απο το ιδρυμα σωρος....

καθε βραδυ νομιζω ωρα 9 εκπεμπει ακομη και σημερα στους 810 η σκοπιανη προπαγανδα με χρηματα σωρος στα ελληνικα σε ολη την χωρα...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΛΗΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΑΠΟΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ...ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ «Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΟΥ»,ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ!!!!!! ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ...ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...