24/8/13

ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΦΩΝΗΣΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ 3 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟYΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ!

Έγινε στο σταθμό του Συντάγματος! Ελεγκτές που έκαναν έλεγχο σε 30 περίπου άτομα που εξέρχονταν από το σταθμό, εντόπισαν δύο Έλληνες και 3 Πακιστανούς που δεν είχαν εισιτήριο . Τους συνέλαβαν (παράνομα) και ανέμεναν αστυνομικούς για να συλλάβουν (νόμιμα) τους... Έλληνες!!!

«Πιάστε και τους αλλοδαπούς», ‘έλεγε ο κόσμος στους ελεγκτές που είχαν «άνωθεν εντολή» να σταματούν μόνο τους Έλληνες ! Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν μόνο τους δύο Έλληνες, τους οποίους προσήγαγαν , ενώ άφησαν ελεύθερους τους δυο Πακιστανούς!!! ..διότι είχαν εντολή από την προϊσταμένη τους αρχή!

Δηλαδή από το Υπουργείο Μεταφορών και το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ τους δίνουν προφορική εντολή να συλλαμβάνουν τους Έλληνες αλλά να αφήνουν ελεύθερους τους αλλοδαπούς-λαθρομετανάστες που δεν έχουν εισιτήριο.

Διωγμός μόνο των φτωχών Ελλήνων μέσα στην πατρίδα τους από την θωρητικά ελληνική Πολιτεία! Είσαι Έλληνας και δεν έχεις εισιτήριο; Συλλαμβάνεσαι και αν αντισταθείς μπορεί και να χάσεις τη ζωή σου, όπως ο 19χρονος Θνάσης.
Είσαι Πακιστανός ή άλλος λαθρομετανάστης; Περνάς ελεύθερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...