18/10/13

O Ηλίας στο Κανάλι ΑΡΤ

Δεν βλέπω σχόλια για την παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στο Κανάλι ΑΡΤ .
Για όσους το έχασαν εδώ ο σύνδεσμος....

http://www.youtube.com/watch?v=pTzCLeYVcow&list=PL_4mo_gQkzFnfgy7TSD79Rced-IzY1uSR&index=2  

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1) μια χαρα. ολοι οι πατριωτες εχουμε τις ιδιες σκεψεις.

2) ο καρατζαφερης πιστευει οτι εαν ακολουθησει την τακτικη της εμφανισης της χα οτι θα κερδισει. γιατι και καλα θα φανει οτι η χα δεν εχει λυσεις. κουνια που τον κουναγε. δεν εχει καταλαβει οτι εδω ειναι ελλαδα και οτι εχει τελειωσει. δεν υπαρχουν λυσεις και συνταγες, ολα ειναι πραξη και αποτελεσμα.

3) η χα ειτε την εμφανιζουν στα καναλια ειτε δεν την εμφανιζουν ολο και πιο πολυ θα ανεβαινει. ειναι απλα θεμα κοινωνικης μηχανικης. απλως τιμα το αρτ τη δημοκρατια που εμφανιζει και τη χα.

Ανώνυμος είπε...

Έλα κύριε Χατζάρα, που κάνεις πως... «δεν ξέρεις»: Να, εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι καλόν και δημοκρατικόν είναι να ακούγονται όλες οι φωνές.
Η μισή αλήθεια ισοδυναμεί με ψέμα.

Ανώνυμος είπε...

Έλα τώρα κ .Χατζάρα που τον έπιασε ο πόνος, ποιος ξέρει τι έχει στο μυαλό του η πονηρή αλεπού; Τέλος πάντων ας είναι κ έτσι. Είχα να σου γράψω σχόλιο πάνω από 6 μήνες γιατί μας έλεγες κοπρόσκυλα. Πάντως για συμμαχία το βλέπω δύσκολο μετά τα τόσα μπινελίκια του του Αιβαλιωτη εδώ κ ένα χρόνο. Η βοήθεια σου σεβαστή αν κ δεν είχες καμία υποχρέωση. Εκφράζω την προσωπική μου γνώμη για τα περί συνεργασίας, μην παρεξηγηθώ. Καλό απόγευμα.
Νίκος Πειραιάς

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΔΑ.Η ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΞΩΦΛΗΜΕΝΟΣ ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΄΄ΑΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΩ Ο ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΔΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ.ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ........hersit

Ανώνυμος είπε...

Μετά τη λάσπη που εξαπέλησε για βδομάδες, ο Καρα-Τζαφέρ-ης καλεί τον Κασιδιάρη στο ΑΡΤ.

Μέχρι τώρα, η Χ.Α. έχει κάτι που ο Καρα-Τζαφέρ-ης δεν είχε ΠΟΤΕ: Σταθερότητα στις Απόψεις!

Σωστή ή Λάθος, η Χ.Α. δεν έχει κάνει ΚωλοΤούμπες!

Μέσα σε 1 χρόνο, η Χ.Α. έφαγε τόση λάσπη όσο ΚΑΝΕΝΑΣ.

Βολική και η εμφάνιση του Καρα-Τζαφέρ-η στον Πρετεντέρη/ ΜΕGA παρέα με τη Ρεπούση, Πάγκαλο κτλ.

Σπύρο, πες του πως αν Χ.Α. δεν κατέβει στις εκλογές, να μην ελπίζει πως θα πάρει τις Ψήφους της!

Απλά, δεν θα πάμε να ψηφίσουμε.

Μας κορόιδεψε μια φορά ο Καρα-Τζαφέρ-ης: Τον ψηφίσαμε και μας έσυρε παρέα με τον Τζέφρυ/ΓΑΠ στο Μνημόνιο!

Πες του, δεύτερη φορά δεν έχει!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστευω να υπαρχουν ηλιθιοι ελληνες να δωσουν ευκαιρια στο χοντρο karatzafyrer να χειραγωγησει τη ΧΑ και τους ψηφοφορους της. Αυτος μονο αν μπει στο ψηφοδελτιο επικρατειας ή επικεφαλης τπυ ευρωψηφοδελτιου της ΝΔ θα παραμεινει στην πολιτικη σκηνη. Για να ακουμε τα πρωτοφανη πραγματα που λεει. Να σου πω την αληθεια ακουγοντας τον χθες να φερεται μετα περισσης μανιας κατα του Τσιπρα και του Αβραμοπουλου (που θελουν να χωσουν μεσα τον Βενιζελο) μελαγχολησα με τον αρχιπρακτορα. Κε Χατζαρα φυγε οσο υπαρχει καιρος μακρια απο τον πολιτικο αυτο απατεωνα να περισσωσεις οποια αξιοπρεπεια εχεις.

Ανώνυμος είπε...

ο σχεδιασμος του συστηματος και του κουτοπονηρου κωλοτουμπα ειναι να φτιαχτει ενα σχημα που να εχει και καποιους "αγνους" και "παρασυρμενους" απο τα στελεχη της ΧΑ για να χειραγωγηθουν οι ψηφοφοροι. Χιλιες φορες ο Τσιπρας παρα αυτο το εκτρωμα απατης. Τουλαχιστον με τον Τσιπρα ξερουμε τι γινεται πανω-κατω και να σας πω θελω να φρυαξει ο αγραμματος αν τοβν βαλουν (τον Τσιπρα) στην Ευρωπη στην θεση του Μπαροζο. Ειδαμε και τους δεξιους πατριωτες του κωλου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μην τρώγεστε με τα ρούχα σας.. Απλά είναι τα πράγματα... Η Χ.Α είναι αντιεβραϊκό κόμμα για αυτό και την κυνηγούν ΟΛΟΙ.. Όχι σαν την Λεπέν που έχει Εβραίο γκόμενο.. Κύριε Σπύρο πείτε κάτι για αυτό..

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/10/blog-post_19.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...