18/11/14

Με σάλιο και υπομονή……

Μαθήματα σε παιδιά του δημοτικού made in USA: «Χρησιμοποιήστε πολύ λιπαντικό και εισέλθετε στον πρωκτό σιγά-σιγά» !!!!

Μαθήματα ασφαλούς πρωκτικού σεξ σε εντεκάχρονα παιδιά, της Πέμπτης δημοτικού ενέκρινε η επιτροπή για τα Δημόσια Σχολεία του Σικάγο (CPS) , όπως πληροφορήθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι γονείς στο πρότυπο δημοτικό του Σικάγο Andrew Jackson Language Academy που φοιτούν 565 μαθητές.
Οι γονείς φρίκαραν όταν έμαθαν ότι στο δημοτικό σχολείο  θα δίνουν την οδηγία , «Χρησιμοποιήστε πολύ λιπαντικό και εισέλθετε στον πρωκτό σιγά-σιγά». στα εντεκάχρονα παιδιά, της Πέμπτης δημοτικού.
Στο πρόγραμμα σπουδών του δημοτικού, περιλαμβάνονται από φέτος μαθήματα για την χρήση προφυλακτικών ,συζητήσεις για το πρωκτικό σεξ, πληροφορίες σχετικά με το AIDS και τα σεξουαλικός μεταδιδόμενες μολύνσεις.
Το πρόγραμμα σποδών εγκρίθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 από τη Σχολική Επιτροπή για τα Δημόσια Σχολεία του Σικάγο, με βάση τις διαπιστώσεις των σχολιάτρων ότι η Cook County του Illinois καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε εθνικό επίπεδο για τα ποσοστά της γονόρροιας και της σύφιλης μεταξύ όλων των κομητειών των ΗΠΑ και τη δεύτερη θέση σε χλαμύδια. Σύμφωνα με τη σχολική στατιστική περισσότεροι από το 50% των μαθητών των δημοσίων Λυκείων έχουν σεξουαλική επαφή και το 12% πριν από την ηλικία των 13. Περισσότεροι από το ένα τρίτο δήλωσαν ότι δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό και περισσότεροι από το 25% ανέφεραν ότι ποτέ δεν έχουν διδαχθεί σχετικά με τον ιό το AIDS. 
  Η κομητεία Cook του Illinois έχει 5.200.000 κατοίκους από τους οποίους το 24.0% είναι Ισπανόφωνοι, το 24.8% Μαύροι, το 6,2% Ασιάτες και το 43,8% είναι λευκοί. (Το 3% περίπου είναι παιδιά μικτών γάμων).
 Μετά τις αντιδράσεις των γονέων η Επιτροπή Δημοσίων Σχολείων έκανε πίσω και ανακοίνωσε το «απαράδεκτο υλικό που παρουσιάστηκε στο AJLA ήταν λάθος», ότι «δεν ήταν κατάλληλο για μαθητές δημοτικού σχολείου», οτι «δεν είναι μέρος του προγράμματος σεξουαλικής εκπαίδευσης, ότι «μόνο οι εκπαιδευτικοί έπρεπε να δουν το υλικό», και ότι «το πρόγραμμα σεξουαλικής εκπαίδευσης στα δημόσια σχολεία του Σικάγο έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει στην κάθε ηλικία κατάλληλο υλικό σε ελάχιστες διδακτικές ώρες».

YΓ. Άντε και στα δικά μας…..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωκτοχαλάρωση.....

Ανώνυμος είπε...

αντε με τις υγειες μας...