25/11/14

Χάσαμε τον Τσακ (Χάγκελ)

Το κόμμα του πολέμου ζήτησε την παραίτηση του μετριοπαθούς ρεπουμπλικάνου Υπουργού Άμυνας Χάγκελ που δεν συμφωνούσε στις επιθέσεις κατά του Ασαντ. Ο Μπαράκ λένε του χρέωσε την αποτυχία των Αμερικανικών Δυνάμεων να αντιμετωπίσουν τους «Τζιχαντιστές» και την ΙΚΙΛ στο Ιράκ.
Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, κατά την επίσκεψη του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στην Κωνσταντινούπολη αποφασίστηκε να εκπαιδευτούν 5.000 ισλαμιστές που θα απαρτίζουν τη βάση του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» για την ανατροπή του Μπασάρ αλ Άσαντ. Η εκπαίδευση τους θα γίνει στο κέντρο εκπαίδευσης Κιρσεχίρ, από Τούρκους και Αμερικανούς εκπαιδευτές.
-Για αυτό έφυγαν τον Τσάκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυτό που σα; υποσχέθηκε το πρωί. Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Δράσις» της Θεσσαλονίκης και που δεν το υπέγραψε ο «Σκοταδιστής» και «οπισθοδρομικός» Συντάκτης του που δεν έπινε «ουίσκυ» όπως η «Πλουτοκρατία» και δεν πίστευε στον «Ελεύθερο Έρωτα». Ο άνθρωπος αυτός ήταν και Καλός Ελληνας και Καλός Χριστιανός. Και υποστηριζε την Επανάσταση του Στρατού. Και εξαπατήθηκε. Γιατί ο Ρουφογάλης ο Μπαλόπουλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος έπιναν «ουίσκι». Γιατί η Ολιγάριθμή (Κλεφτολουμπινέ) «πλουτοκρατία» συνέχισε να κλέβει και να πλουτίζει. Και εξαπατήθηκε γιατί η επταετία ήταν η «κολυμβήθρα του Σιλωαμ», για να ξεπλυθούν οι Κομμουνιστές από το ελληνικό Αίμα και να επανέλθουν με το φωτοστέφανο της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ ΕΣΑ. στον ρόλο που τους ανέθεσε η Αυτοκρατορία στην Βάρκιζα.