25/11/14

Οφσορ και (γαλλική) πολιτική

Το χρήμα, το ελέγχουν οι Τράπεζες και η διεθνής των Τραπεζιτών. Και αν δεν σε γουστάρουν πάπαλα.
Το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας προσπαθούσε δια της γνωστής εις όλους μεθόδου της «προεξοφλήσεως βεβαίων μελλοντικών εσόδων», να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη του μέσω δανείου.
Το Εθνικό Μέτωπο ασφυκτιούσε από τον οικονομικό «στραγγαλισμό» τον οποίο του έχουν επιβάλλει όλες οι ευρωπαϊκές συστημικές τράπεζες με εντολή των «Ανωθεν» και προσπαθούσε να προχωρήσει με τις συνδρομές των μελών και με του εράνους μεταξύ των φίλων του κόμματος.
Η κ. Μαρίν Λε Πεν , ειπε στην Le Monde, ότι διαπίστωσε μία παγκόσμια τραπεζική συνωμοσία με στόχο να εμποδιστεί η άνοδος του κόμματος, που προσπάθησε χωρίς επιτυχία να πάρει δάνειο , εκτός από τις Γαλλικές Τράπεζες, (που χρηματοδοτούν ακόμα και κόμματα του 3%), στην Ασία, στην Ιταλία, την Ισπανία και τις ΗΠΑ.
Τελικά τη λύση στο οικονομικό του Εθνικού Μετώπου το έδωσε η Ρωσία. Η μόνη τράπεζα που ανταποκρίθηκε ήταν η First Czech Russian Bank (FCRB), που ελέγχεται από τον Ρομάν Ποπόφ, η οποία με «τραπεζικά κριτήρια» μετά από αξιολόγηση έξι μηνών άνοιξε πίστωση με 9 εκατ. ευρώ.
Ο Βλαδίμηρ Βλαδιμήροβιτς βάζει πλάτη κατά της παγκόσμιας τραπεζικής συνωμοσίας και καλά κάνει. Αλλά αν είχε καμιά οφσόρ η Μαρίν,θα αυτοχρηματοδοτείτο και θα την φώναζαν και εκείνη σε κυβέρνηση «Εθνικής» Ενότητας με την ...Μέρκελ.

1 σχόλιο:

quantum είπε...

Έτσι ακριβως κΧατζαρα, είναι πολύ δύσκολο να σταθεί αντινεοταξιτικο κόμμα-κίνηση στον φασισμό του νεοφιλελε μαφιοζικου κατεστημένου.

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...