24/7/15

Επιστημονικά λάθη

Όπως φάνηκε από το δημοψήφισμα, τα δείγματα των Εταιρειών είναι επιστημονικά λάθος και πέφτουν 65% έξω στην περιφέρεια, ενώ κάνουν 16-17% λάθος σε Αθήνα και πρώτη Πειραιά, και 20% λάθος στην Θεσσαλονίκη.
  Βάλτε και 10% χειραγώγηση, και 2-3% ανεκτό (επιστημονικά) στατιστικό λάθος και φτάσατε στο περίπου, εκεί που καταλήγουν οι δημοσκόποι. Στο πουθενά. 

  Με βάση αυτά τα δεδομένα οι περίπου 88.000 ψήφοι της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Πειραιά ,εμφανίζονται υποτιμημένοι κατά 12% και το ποσοστό της, εμφανίζεται δημοσκοπικά κάτω από το εκλογικό αποτέλεσμα, (6,03), στο 5,3%. Πανελλαδικά η «διόρθωση» σημαίνει ότι κόβουν τουλάχιστον 100.000 πιθανούς ψήφους.
Αντίθετα, ο ΟΧΕΤΟΣ του Bobolas, (POTAMI), που είναι βασικά ένα κόμμα της Β Αθηνών, όπου έλαβε 79.000 ψήφους, «φουσκώνεται». Του δίνουν 6,1% ενώ το μετράνε 15% κάτω και το δείγμα τους κάνει λάθος 15%. Δηλαδή ο ΟΧΕΤΟΣ του Bobolas είναι κοντά στο 4,2% και του δίνουν 6,1%. Χειραγώγηση.

Τα ποσοστά της ΝΔ είναι στο 14,5% μέχρι 16,5% και το σφάλμα είναι σχετικά μικρό γιατί αυτό τον χώρο τον «ξέρουν καλά». Το ΣΥΡΙΖΑ με τους μετακινουμένους πασόκους, τους ξεπεσμένους αριστερούς, και τα κοινωνικά κινήματα δεν θα μάθουν ποτέ να τον μετράνε.

Προ του αδιεξόδου έδωσαν στον Λεβάντη 3,3% και προκάλεσαν την οργή του δημάρχου Λαμίας.

1 σχόλιο:

Bedienungsanleitung είπε...

barbados fur immer
https://www.youtube.com/watch?v=IwQ_MLpLbZQ

Μιά συνέντευξη του Σπύρου Χατζάρα στον Γιάννη Ζωγράφο με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου για την Τελετουργική Δολοφονία του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

1)  Ερώτηση:  Κύριε Χατζάρα, αγαπητέ Σπύρο, αν και είναι δύσκολο να πάρεις συνέντευξη από έναν πολύπειρο δημοσιογράφο, θα το επιχειρήσ...