22/7/15

Ο Λαγός ξανά στη Στενή

Στις φυλακές ξανά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, διότι παραβίασε τον περιοριστικό όρο του κατ΄οίκον περιορισμού που του είχε επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του λόγω παρέλευσης του 18μηνου, του ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης που προβλέπει το Σύνταγμα.

Η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά διαπίστωσε ότι στις 12-6-2015, όταν αποχώρησε από τη Βουλή, αντί να επιστρέψει αμέσως ως όφειλε στο σπίτι του, μετέβη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, ενώ στις 16-6-2015, ενώ είχε αποχωρήσει από τη Βουλή από τις 21.50, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί έως τις 9.25 π.μ της 17-6-2015, δεν είχε επιστρέψει στην κατοικία του.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε ότι «οι παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών του τρίτου κόμματος της χώρας συνεχίζονται, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στα αντεθνικά μνημόνια και την ανθελληνική συμμαχία Σύριζα-Πασόκ-Νέας Δημοκρατίας».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή είχαμε διαδοχικές παραβιάσεις τού νόμου και του συντάγματος

1) παράνομες και αντιδημοκρατικές επισκέψεις στα γραφεία τού κόμματος

2) παράνομα και αντιδημοκρατικά τσίπουρα (ίσως και σεξ!!!) μέχρι τις 9:25 το πρωί!!!! (ενώ οι συριζαίοι γυρνούν πολύ νωρίτερα μετά τις συναντήσεις τους με τους Αφγανούς εραστές τους)

σωστά οδηγήθηκε στην φυλακή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ είπε...

Πολύ επικίνδυνος κακοποιός ο Λαγός, ιδιαίτερα από τότε που άρχισε να χώνει τη μύτη του στις μπίζνες του ΠΑΜΕ στη ναυπηγοεπισκευαστική.

Το συμβόλαιο της μεταπολίτευσης παραχωρεί τις ζώνες αυτές στους κουκουέδες, δε γίνεται να έρχεται τώρα ο τυχαίος λαουτζίκος από τα ορεινά του Περάματος και να παραβιάζει τα συμφωνημένα.

Περιπτώσεις όπως του Λαγού πρέπει να λάβουν ολόκληρο το πακέτο που προβλέπεται για τους ανυπάκουους.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να παραβλέπουν απάτες και φοροδιαφυγές ύψους Δις Ευρώ
αλλά όταν πρόκειται για τη Χ.Α. ...

Μπορεί η λίστα της εβραίας Μυτόγκας (Κριστίν) να ξεχάστηκε
αλλά όταν πρόκειται για τη Χ.Α. ...

Κατά τα άλλα, το παραδικαστικό, η παράγκα του Μπάμπη, ο Παναθηναϊκάκιας κτλ.

Ανώνυμος είπε...

Αθωοs Σαλαβρακοs απαλαχθηκε με βουλευμα....Νομικοs συμβουλοs του απατεωνα κοσκωτα..
Aθωοs Καρατζαφερηs απαλαχθηκε με βουλευμα...ξεπλυμα βρωμικου χρηματοs αναληθηs δλωση ποθεν εσχεs επι σειρα ετων & παραβαση του νομου για τιs offshore