19/7/15

Προς το Τέταρτο (Τσιφούτ) Ράιχ

Η ελληνική κρίση είναι απλώς ο καταλύτης των «διαδικασιών» για την οικονομική και πολιτική ολοκλήρωση της «Ένωσης». Οι Ενωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, το Κράτος των Βρυξελλών, είναι το θέμα. Και δεν χωράει ούτε «δημοκρατία» ούτε «διάλογος».

Ο αγώνας μας δεν είναι για το «ευρώ». Είναι για τη Λαϊκή Κυριαρχία. Για τη Δημοκρατία. Για την Εθνική Ανεξαρτησία. Για αυτό είναι Παλλαϊκός. Όλοι ξεμασκαρεύτηκαν και εξαντλήθηκαν και οι αριστερές εφεδρείες. Από τη μια είναι οι «Δημοκρατικοί» και από τη άλλοι οι πράκτορες και οι υπάλληλοι της «διεθνούς των Τοκογλύφων». Αυτό πρέπει να το καταλάβουν πρώτα από όλα οι ίδιοι οι πολίτες για το συμφέρον τους.

Μία είναι η διαχωριστική γραμμή. Ούτε πάνω-κάτω, ούτε δεξιά-αριστερά. Λαϊκή Κυριαρχία-«Ράιχ της διεθνούς Χούντας των Τοκογλύφων», Εθνική Ανεξαρτησία-Αποικιοκρατία, Τιμιότητα-Φαυλοκρατία, οι «Πολλοί» ενάντια στο 1%.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η μεγάλη μερίδα τού κόσμου που προσκυνά την χρηματική άνεση χωρίς πραγματική παραγωγή, θεωρεί την ΕΕ σαν παράδεισο τού οποίου αναπόσπαστο κομμάτι πρέπει να είναι η Ελλάδα. Φυσικά άμα τον ρωτήσεις θα σου πει για "ευρωπαϊκές ιδέες".

εχθές μια γνωστή μου 23 ετών μου έλεγε πόσο καλά είναι οι φίλοι της που φύγαν όλοι εξωτερικό και δεν σκέφτονται καν να γυρίσουν και πόσα λεφτά παίρνουν στην Αγγλία ακόμα και ως άνεργοι και τέτοια.

η πραγματικότητα είναι ότι ούτε το 1453 ούτε το 1821 ούτε σε καμμιά άλλη περίπτωση δεν "ξεσηκωθηκε ο λαός", όλα οργανώθηκαν από αρχηγό και αρκετός κόσμος ακολούθησε έστω και ετεροχρονισμένα.

ο αρχηγός φυσικά δεν ρωτάει ποτέ κανέναν για να αρχίσει την επανάσταση.

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...