29/7/15

Αλλάζουν πολλά

Μετα τη χθεσινή άρση του κατ’ οίκον περιορισμού του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, που του είχε επιβληθεί μετά την αποφυλάκιση του και επίσης την άρση του κατ’ οίκον περιορισμού της Βουλευτού Β’ Αθηνών , Ελένης Ζαρούλια, ο αντεισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, πρότεινε  προς το Συμβούλιο Εφετών την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου του κατ΄οίκον περιορισμού ,με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ΑΤ της περιοχής του,  για τον βουλευτή Νίκο Μίχο προκειμένου να μπορεί να μεταβαίνει στην εκλογική του περιφέρεια (Εύβοια) και να επικοινωνεί με τους εκλογείς του.
Με άλλο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έγινε προ ημερών άρση του κατ΄οίκον περιορισμου και για τον πρώην βουλευτή και επίσης κατηγορούμενο, Δημήτρη Κουκούτση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν βρίσκονται ακόμα κάποια αγάλματα μέσα στους ναούς και τα ιερά και εάν έχουν δεχθεί ή δέχονται ακόμη τη λατρεία των ειδωλολατρών, όπου και να συμβαίνει αυτό, αυτά θα ξεριζωθούν εκ θεμελίων….Τα ίδια τα κτήρια των ναών που βρίσκονται σε πόλεις ή και έξω απ’ αυτές, θα παραχωρηθούν σε κοινή χρήση. Παντού οι βωμοί θα καταστραφούν… Οι ιδιοκτήτες τους θα υποχρεωθούν να τους καταστρέψουν.

Αυτοκράτορες Αρκάδιος, Ονώριος και Θεοδόσιος

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος ο αλυγιστος έλληνας, ο Στάθης ο Μπουκουρας που χάθηκε;

ροζαλια αβερωφ είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=Q67B01o9uow

South Africa 1970 The Old Good Days

Ανώνυμος είπε...

Αμ η αλλη κουραδα ο βαλαντηs;;;;;;η υποψηφια κυλοτα με το ΛΑγΟΣ του σαβανοτσεπη ερωτυλου...

Ανώνυμος είπε...

που...στηs τον που...στη αγαπα που...τανα την που...τανα και κεραταs τον κερατα τρεχει και τον γυρευει...ολοι κλανοΛΑΟΣ

Ημέρες του 1945. Το ΚΚΕ από την επικοινωνιακή βάση του στο Λονδίνο διέδιδε ψευδώς ότι βρισκόντουσαν στην Φυλακή 60000 αγωνιστές.

Γυναικοκτονία. Ινδός στρατιώτης της Κοινοπολιτείας, αποκεφάλισε την Ελεηνίδα "φίλη του" και έριξε το κεφάλι της σε Πηγάδι στη Νέα ...