16/7/15

Αλλού τα κακαρίσματα....

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε διαδήλωση υποστήριξης της Ελλάδας. έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία στη Λιουμπλιάνα .Οι συμμετέχοντες στη διαδήλωση, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα μέτρα λιτότητας και στους εκβιασμούς των οικονομικών κύκλων στην Ευρώπη. Στα ρεπορτάζ των καναλιών για τη διαδήλωση μεταδόθηκε η ατάκα ενός από τους διαδηλωτές, που είπε, «σε μια τέτοια Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θέλουμε να ζήσουμε». Το προηγούμενο βράδυ (Τρίτη) άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο κτίριο και την αυλή της Πρεσβείας της Γερμανίας. Οι διαδηλωτές πέρασαν και μπροστά από το Υπουργείο Οικονομικών και θυροκόλλησαν το αίτημα για την παραίτηση του παρατρεχάμενου του Σακάτη, του υπουργού Οικονομικών Ντούσαν Μράμορ.
 
 
Εδώ, οι AΝΤΑΡ-CIA έριχναν μολότοφ στους αναστενάρηδες του Πανούση διότι τους έπεφτε μακριά να πεταχτούν μέχρι την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Καραολή &Δημητρίου 3 στο Κολωνάκι.
ΥΓ. Αλλωστε το Κολωνάκι ήταν OFF και τον Δεκέμβρη του 44.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ποιος να αει στο κολωνακι να ριξει μολοτωφ;
πρακτορες της μυστικης υπηρεσίας της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ συνελληφθησαν κατά τα χθεσινα επεισοδια μπροστα στη βουλη.
από defencenet η πληροφορια.
επισης κ ουκρανος κ πολωνος κ ολλανδος κ η σαρα κ η μαρα.
ερχονται μαζι με τους προσφυγες της τασιας κ περιμενουν την καταλληλη στιγμη να δοθεί η εντολη.
τέτοιοι μα΄λακες ειμαστε καλα μας κανουν

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...