15/3/17

Συνομωσία για την αποπομπή του Τραμπ

Ο Αυστραλός ακτιβιστής και ιδρυτής των «Wikileaks» Τζούλιαν Πολ Ασάνζ υποστήριξε χθες ότι η Χίλαρι Κλίντον, (Δημοκρατικοί) και δύο αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών που εργάζονται για τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, συνωμοτούν για την αποπομπή του Τραμπ και την αντικατάσταση του με τον Αντιπρόεδρο. Ο Ασάνζ έγραψε ότι δεν είναι ξεκάθαρο το εάν ο Πενς είναι μέρος της συνομωσίας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Ασάνζ δεν τον βλέπω να ζει για πολύ... Στην Πρεσβεία που είναι παγιδευμένος έχει δεχτεί 7 επισκέψεις από την Πάμελα Άντερσον! Και σε κάθε επίσκεψη η Πάμελα του φέρνει και φαγητό...

Ανώνυμος είπε...

Κύρ Σπύρο, διορθώστε την «ΣυνΩμΟσία» γιατί ήδη σάς κράζουν ως αγράμματο οι μπολσεβίκοι σε κάποιες ιστοσελίδες

Ανώνυμος είπε...

εκλέγουνε Ροτσιλντ οι Ολλανδοί....μόνο η Γαλλία έμεινε να ελπίζουμε αλλά θα μπορούσαμε να τους στείλουμε πακέτο ένα εκατομμύριο πρόσφυγες μπας και την άλλη φορά ψηφίσουν Βίλντερς.

avdargor είπε...

ο ΡΟΥΤΕ ΒΓΗΚΕ!! ΦΤΟΥΥΥΥ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΡΕ ΕΘΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΡΟΑΣ Ε?? ΕΛΠΙΔΑ Η ΛΕΠΕΝΙΩΤΙΣΣΑ,Ε?....

(χαχαχαοχαοο ειστε για γελια ρε Χομπιστες εθνικιστες μιλαμε... κλαυσιγελος,το κουτοχορτο ειναι τρισαξιο του Παισιου λεω εγω!!! χαχαχαχα)

Ανώνυμος είπε...

Τωρα σοβαρά πιστεύατε οτι θα βγει ο Βιλντερς; Να σοβαρευτούμε λιγο.

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...