28/3/17

Ρητορική μίσους και άλλες μακακίες

Οι χαφιέδες της αγγλικής μυστικής υπηρεσίας που ήσαν και σοβιετικοί πράκτορες είχαν την κάλυψη του δεξιού Φιλελέ προεδρείου σήμερα στη Βουλή.

Ο απόγονος των πρακτόρων της SoE και των λιροφάγων σ. Βαρδαλής είπε:
«Η φαιστική ΧΑ δεν έχει καν το ανάστημα να αναφέρεται στον Μπελογιάννη και το ΚΚΕ. Είναι οι απόγονοι εκείνων που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς, απόγονοι των κουκουλοφόρων που συμμάχησαν με τον Χίτλερ».
Αφορμή για την εκδήλωση ρκτορικής μίσους ήταν η αναφορά του βουλευτή Π.Ηλιόπουλου στο «κωλόσπιτο», και η επισήμανση του ότι , «ο λαός θα το γκρεμίσει».

Για το Μουσείο του Κατασκόπου μίλησε και ο βουλευτής της ΝΔ Κ.Τασούλας, που ξέχασε ότι ο κατάσκοπος ήταν ο Κομισάριος που διέταξε τη σφαγή 5000 Ελλήνων το καλοκαίρι του 1944 στην Καλαμάτα, τον Μελιγαλά τους Γαργαλιάνους και την Πύλο.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=Lq039WCrbdE

Από το 4:37' και μετά...

Ανώνυμος είπε...

Ο Τασουλας για να μιλησει(δλδ να διατυπωσει μια χαμηλων τονων διαμαρτυρια-ψωφοδεξια γαρ) πηρε το ΟΚ του Κουλη,καθοτι το φιλελε απο-κομμα κραζεται δεόντως στα μπλογκς και στο ΦΒ ως προσκυνημενο στους κοκουεδες.Και οι χειροκροτητες ηταν μιλημενοι(χειροκροτηστε δυνατα,να δουν απο την τβ τα κοροϊδα οτι δεν μασαμε με τους αριστερους κτλ)...Αλλα τους προλαβε ο Ηλιοπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε να πει του μπολσεβικου ειμαι με το χιτλερ, αλλα οι αστουληδες εθνικιστες δεν εχουνε μυαλο, ναι ρε να του πει του μπολσεβικου ειμαι με τον χιτλερ, αλλα τον ελληνικο πληθυσμο πελοποννησου, και αλλων περιοχων των σκοτωσαν με κομμουνιστικες εντολες οι κομμισαριοι του εαμ-ελλας οι αντιστιχοι βαλκανιοι τζιχαντιστες που το φερουν και καμαρι που κοροιδευουν τους αθωους νεκρους, και σπιλωνουν την μνημη τους, αποδιδοντας τιμες στους εγκληματιες πολεμου . αυτο ειναι το ανθρωπινο δυναμικο των μπολσεβικων, νεοελληνεζων. Αγος

Ανώνυμος είπε...

".............είχαν την κάλυψη του δεξιού Φιλελέ προεδρείου σήμερα στη Βουλή."

Δεξιου φιλελε, αλλα και πουστικου. Μη τα παραλειπουμε αυτα.

Ανώνυμος είπε...

Άμα φίλε είσαι με τον Χίτλερ, τότε πιάστηκες μακάκας, γιατί ο Χίτλερ είναι νεκρός... Πέραν αυτού όμως είσαι και ανθέλληνας, γιατί ο Χίτλερ μάτωσε, κατέστρεψε και κατάκλεψε την Ελλάδα...

Ανώνυμος είπε...

04:39
Μπολσεβικε τραβα γραψε για τον Σφακιανακη και πηγαινε στον Ριζοσπαστη να φιλισεις τις κατουρημενες ποδιες γιατι ο Γλυφτης θα κλεισει το μαγαζι και δουλεια για σενα μονο στην Κορεα του Κιμ.
ΥΓ
Ειναι αστειο να μιλας εσυ για ανθελληνες.Αλλα ως κομμουνιστης,πασχεις απο πνευματικη ψωρα,οποτε γινεται κατανοητη η ταυτιση σου με τα μιασματα που δολοφονησαν τους Ελληνες το 44-49...εχεις το θρασος και γραφεις εδω μεσα...Καθησε τωρα κατω απο την εικονα της Σουλτανας(που εχεις κρεμασμενη στον τοιχο) να εμπνευστεις το πως θα γλυψεις τα συντροφια του Περισσου...αντε

Ανώνυμος είπε...

04:39:00

μπολσεβίκος θα παραμείνεις όπως και το 30 % περίπου που τους συμπαθείτε, φανερά μειωμένης αντιλήψεως όπως είσθε, δεν μπορείτε να εννοήσετε ένα απλό σχόλιο σε ιστολόγιο, όπως αυτό που έγραψα καθότι ανίκανοι για οποιαδήποτε κριτική σκέψη.

Και προσκολλημένοι στον Μαρξισμό - υλισμό που έχει καταστρέψει πρώτα έσας ρε φουκαράδες ,και δεν το έχετε καταλάβει,μετά κατέστρεψε και την Ελλαδά αφού ρε διανοητικά ανάπηροι υποστηρίξατε τους μαρξιστές-τζιχαντιστές συνεχιστές των Οσμανών στην Ελλάδα και αιματοκυλίσατε για 4 ακόμα χρόνια όλη την επικράτεια, ενώ σε όλη την Ευρώπη έχτιζαν τα ερείπιά τους.
Συνεπώς είσαι φουκαρά τόσο διανοητικά ανάπηρος που δεν μπορείς να προσθέσεις ούτε έως το 1950 (αριθμός είναι όχι χρονολογία).

Ανώνυμος είπε...

Όποιος είναι με τον Χίτλερ δεν λογίζεται Έλληνας._

Ανώνυμος είπε...

Ο κομμουνιστης ούτως ή άλλως δεν ηταν ποτε Ελληνας και λογω dna(κυριως ο σλαβικης και ο τουρκικης καταγωγης) και λογω πνευματικης αναπηριας.Το δικαιικο πλασμα (fictio juris)της ιθαγενειας που μορφοποιησε το 1974 κατι που δεν ανταποκρινοταν στην εμπειρικη πραγματικοτητα,οτι οι κομμουνιστες ειναι...ελληνες επειδη οι ΗΠΑ ηθελαν νομιμο το ΚΚΕ,δεν σημαινει οτι ο κομμουνιστης ειναι και Ελληνας ιθαγενης.Στη συνειδηση των Ελληνων ο κομμουνισμος και οτι αυτος αντιπροσωπευει αποτελει ξενο σωμα,ενα καρκινωμα στο σωμα του Εθνους το οποιο καποτε πρεπει να ξεριζωθει εντελως.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε λογίζεται Έλληνας όποιος είναι με τον Τσώρτσιλ ή τον Στάλιν φυσικά... Οι πραγματικοί Έλληνες ήταν πάντα αυτεξούσιοι και όχι τσιράκια των ξένων...

Ανώνυμος είπε...

μαρξιστές-τζιχαντιστές συνεχιστές των Οσμανών στην Ελλάδα, τώρα θα διαβάζετε στις οθόνες σας την αλήθεια που αποκρύψατε.

Η νέα γενιά έχει απίστευτα γρήγορα λογισμικά και δεν παραμυθιάζεται με την μπολσεβικική - μαρξιστική ανάλυση του προηγούμενου αιώνα, τα διαβάζουν όλα και έχουν καταλάβει τί έχετε κάνει στον Ελληνισμό από πολύ παλιά ,όχι μόνο το 1943-49,

Οπως έχουν καταλάβει και την στοχευμένη σας καθημερινή προπαγάνδα μέσω των ημιμαθών δημοσιογράφων τύπου , Μηχανής του Χρόνου, για κρατική προπαγάνδα από τις κατεχόμενες συχνότητες όλων των Ελλήνων που τις χρησιμοποιείτε κατά το μαρξιστικό δοκούν σας, σε ποσοστά που δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά σας , δεν είσθε πάνω από 5% ,αλλά διαθέτετε όλο το κρατικό χρήμα και τις διασυνδέσεις.
Ενα και μόνο αληθινί σχόλιο είναι τόσο ισχυρό όσο ένα αμφίστομο ξίφος, της Ελληνικής αρχαιότητας.

Ανώνυμος είπε...

Η κομμουνιστική νουνου του μαο μαζύ με τα υπόλοιπα λενινιστικα τροτσικιστικα σταλινικα κόμματα του κομμουνιστικού τόξου δεν δικαιούνται δια να ομιλούν και να απευθύνονται σε Ελληνες Χριστιανούς ορθοδόξους.
Οπαδοί των ηγεσιών των κομμουνιστικών κομμάτων έχουν απομείνει οι ηγετικές κλίκες τους , οι λαθρομετανάστες - όχι όλοι, ειναι πολλοί που τους μισούν έχοντας καταλάβει πως τους προορίζουν για σκλάβους με ηλεκτρονικό χρήμα που προωθούν οι κκεδες - και οι ελάχιστοι πλέον εναπομείνανατες λοβοτομημένοι.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...