25/3/17

Είπαν «Ναι σε Όλα» Αριστεροί και Φιλελέ

Οι «ηγέτες» των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέγραψαν τη νέα δήλωση της Ρώμης για την Ευρώπη που ονειρεύονται οι Τοκογλύφοι.
Υπέγραψε και με τα δυο χέρια ο ημέτερος αριστερός Οβριόπουλος που είπε στους χαζούς τηλεθεατές ότι «δεν είναι η (ισλαμική) Ευρώπη που ονειρευόμαστε και θέλουμε, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε εντός της για να την αλλάξουμε», ενώ και ο Φιλελέ εξάδελφος του Κούλης Οβριόπουλος , δήλωσε ότι «θέλει περισσότερη Ευρώπη», για να αποδείξει ότι είναι οι «ηγέτης της Ευρώπης» όπως είπε ο Ντόναλντ το φερέφωνο των άνωθεν Τοκογλύφων σε «πανηγυρική ομιλία του», στο Καπιτώλιο της Ρώμης για τα 60 χρόνια από την υπογραφή των ευρωπαϊκών συνθηκών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει τίποτε το παράλογο, ένας λαός που θα έδινε τα πάντα για να μείνει αστικός και ονειρέυεται μια θέση γραφείου θέλει περισσότερη ευρώπη, το εκλογικό σώμα στο οποίο απευθύνονται αυτά θέλει.

όταν βγαίνει ο Κασιδιάρης και λέει θα πάτε πίσω στα χωράφια, στις εξορύξεις πετρελαίου, στην βιομηχανία και την βιοτεχνία τότε και το 7% που παίρνει στις εκλογές είναι εντυπωσιακό.

αυτό που λέω πρέπει να το καταλάβεις αλλιώς θα συνεχίσεις να ερμηνεύεις την καθήλωση στο 7% ως κακό ακτιβισμό, ναζισμό, έλλειψη πολιτικού λόγου και λοιπά. πιάσε οποιονδήποτε ανυποψίαστο περαστικό και ρώτα τον απότομα αν θα γύρναγε στην επαρχία προκειμένου να ανακάμψει η Ελλάδα και θα δεις την απάντηση που θα πάρεις.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάς ότι ξανασυνάντησε εκεί τα Αφεντικά του τους Ιησουίτες.
Δεν πήγε Μπιλτεμπεργκ για να πάρει το οκ αυτός σαν τον Κούλη πήγε μαζί με τον Παπά στο Πάπα.

http://www.protothema.gr/politics/article/413108/vatikano-o-papas-sunadise-ton-tsipra-os-aktivisti/

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα η Wikipedia λέει ότι έχεις εργαστεί στο Ριζοσπάστη! Αληθεύει αυτό; Τι έγραφες εκεί; Τα μνημόσυνα των αγωνιστών;