19/3/17

Η νέα «δημοσκόπηση» της Ζήμενς και το «ποθούμενο» της

Αφού ο Αξελ των Κλιντονίστας ,
έχασε τον προστάτη του Ομπάμια,
η Ζήμενς σπρώχνει με τις πάντες τον δικό της Οβριόπουλο, τον Κούλη.
Ο ένας στους 2, μας λένε, θέλει κυβέρνηση με κορμό τη Ζήμενς, που προσελκύει ψηφοφόρους από κάθε τηλε-ριάλιτι.
Στη συντριπτική πλειοψηφία
των τηλεθεατών επικρατεί βαθιά απογοήτευση για το ίδρυμα Λεβί και για τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής.

Επτά στους δέκα» είναι απαισιόδοξοι και εκτιμούν ότι και τον επόμενο χρόνο τα πράγματα θα εξελιχθούν προς το χειρότερο .

Ο Συνασπισμός Ζήμενς -Κυριάκου Μητσοτάκη, η ελπίδα μας, υπερτερεί σε όλους τους δείκτες της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ. και του «Αλέξη».
Η ελληνική κοινωνία, που πλειοψηφικά εξακολουθεί να υποστηρίζει τους ανεξάρτητους τραπεζίτες , δείχνει σημάδια μεγάλης κόπωσης από την παράταση της μνημονιακής πολιτικής και τα αδιάκοπα σκληρά μέτρα.
Γι’ αυτό και, σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας Marc, εκφράζει έντονη δυσανεξία στην προοπτική νέων μέτρων τασσόμενο υπέρ της προσφυγής στις κάλπες, επειδή νομίζουν ότι αν βγάλουν τον Κούλη η Ζήμενς θα τους κάνει σκόντο.

Στην πρόθεση ψήφου των πελατών της εταιρείας Marc,, η Ζήμενς και ο Κούλης συγκεντρώνουν 27,2% και οι ΕΚΟΥΜΟΥ 13,4%. Στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή, που κινείται μεταξύ των πελατών της εταιρείας Marc πέριξ του 8%.
Τέταρτη η ΚΚΕ λτδ που ότι και να πουν οι «ερευνητές» θα πάρει 300.000 ψήφους και θα φθάσει στο 5,5%. Η Φώφη ως Δημοκρατική Συμπαράταξη σε πτώση με 4,7%.
Από εκεί και πέρα περίπου 9 με 10% των πελατών της Marc, θα διάλεγαν την Ένωση Φραπέδων, τον Πάνο (Χικ) Γουώκερ, τη Ζωή Λούξεμπουργκ, τον Οχετό, και τους Λαφαζανίστας και 5% θα διάλεγε κάτι άλλο. Στο κάτι άλλο και ο Αρτέμης. 23%, (περίπου ένας στους 4) κοίταξε να μπερδέψει τους ερευνητές.

Όπως τα βλέπω εγώ, η έρευνα της Marc μας δείχνει ότι το 40% από τους θεατές του σοβάιβορ ψηφίζει Τουσκ. (Περίπου 1.900.000). 15%, (850,000), είναι οι τουρλού-τουρλού. 25% , (1.400.000), είναι στον κόσμο τους και το 20%, (1.100.000) μοιράζεται σε τρία κόμματα. Χρυσή Αυγή πέριξ του 8%, (δηλαδή μέχρι 9%), ΚΚΕ λτδ 5,5-6% , και Συμπαράταξη Κλεπτών και Πορτοφολάδων, (Πράσινοι λωποδύτες), 4,5-5%.

Στο Βερολίνο, με «αναγωγή» και «εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος» θεωρούν ότι ο δικός τους Κούλης θα κινηθεί περί το 37,7%. (Με κατώτερο όριο το 34,7% και ανώτερο το 40,7%).

2 σχόλια:

Unknown είπε...

«Κάποιος ξέχασε ἀποτελέσματα δημοσκόπησης σὲ ΤΑΞΙ, κι ὁ ταξιτζής, ἄκουγε…REAL» νὰ πάρει τηλέφωνο…

avdargor είπε...

βρε,κυριε Χατζαρα μονος σας μαρτυρητε...
1,900 ψηφιζουν Κουλη!!!
ε,δεν υπαρχει ελπιδα σε κανενα οριζοντα!!!

19 Απριλίου 1965. Η Ελληνοτούρκικη Κρίση. Η τουρκική κυβέρνηση, αποφάσισε την άμεση απέλαση 6.000 Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης που διατηρούσαν την ελληνική υπηκοότητα,

  Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοινοποίηση στο Pinterest