22/12/17

Η κυβέρνηση Τραμπ δεν ελέγχει κανένα από τα βαλκανικά Προτεκτοράτα

Το ψήφισμα για την Ιερουσαλήμ στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είναι πολύ διδακτικό από πολλές πλευρές.
Ο Τραμπ βρέρθηκε στη Γενική συνέλευση να έχει μαζί του , τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα, τα Νησιά Μάρσαλ, τη Μικρονησία, το Ναούρου, το Παλάου, και το Τόγκο. Αυτοί οι επτά σύμμαχοι μαζί με το Ισραήλ, μαύρισαν το ψήφισμα.
Από τα βαλκανικά προτεκτοράτα η Αλβανία, η Βουλγαρία, η πΓΔΜ, το Μαυροβούνιο, και η Ελλάδα, ψήφισαν μαζί με την Τουρκία, υπέρ του ψηφίσματος. Οι κυβερνήσεις του Μαυροβούνιο, και της πΓΔΜ είναι υποχείρια των Αλβανών και του «μουσουλμανικού» τόξου, ενώ η Βουλγαρία στηρίζεται οικονομικά στην Τουρκία. Απόλυτα εξαρτημένη από την Τουρκία είναι και η Αλβανία που ψήφισε κατά του μεγάλου αδελφού.
Άλλωστε ο «μεγάλος αδελφός» δεν είναι ο Τραμπ, αλλά οι άλλοι που ήθελαν να βγάλουν την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο.
Με αυτή τη λογική και η Κοινοπραξία «Λεβί»,τωβν Αθηνών, που ακολουθεί τις εντολές του ανθρώπου της Τάρια, ψήφισε «ευρωπαϊκά», μαζί με τον Ταγίπ. Το ίδιο έκαναν και στο ψήφισμα για τους Τατάρους της Κριμαίας.
Ο Οβριόπουλος και ο ημιανεξάρτητος είναι «αυτοκόλλητοι» με τον Ταγίπ και πάνε πακέτο.
Ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα , είπε ότι η ψήφος του Ράμα «ήταν αντίθετη από το εθνικό συμφέρον της χώρας» και στα κοινωνικά δίκτυα, πολλοί αλβανοί έγραψαν ότι το καλύτερο θα ήταν η αποχή.
Αποχή έκαναν οι Ρουμάνοι, που είναι πιστοί το ΝΑΤΟ, αλλά ειναι και ευρώ-πέοι. Το ίδιο και οι Κροάτες, ενώ οι πιο μάγκες ήταν ο του Ντόντικ, που απατούσαν η Βοσνία και Ερρζεγοβίνη να ψηφίσει υπέρ του Τραμπ, με αποτέλεσμα ο Ιζετμπέγκοβιτς να συμβιβαστεί με την αποχή. 
Η Σερβία, που ψήφισε υπέρ, ψήφισε «Ρωσικά».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να σημειωσουμε οτι ολος αυτος ο αχταρμας, ητοι:
Γουατεμαλα, Ονδουρα, Νησοι Μαρσαλ, Μικρονησια, Ναουρου, Παλαου, και Τογκο ειναι οι μονιμοι επαιτες της FED και ψηφιζουν ΠΑΝΤΑ υπερ τρομογιαφκας, γιατι αλλιωτικα θ' αρχιζουν να τρωνε ο ενας τον αλλο.
Οποτε μην τους παρεξηγουμε τους ....."ανθρωπους".



4Π γιατι ετσι γουσταρω

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...