30/8/18

Τα γυρίσματα της πολιτικήςαπό το 2010 και οι στόχοι του δίδυμου του Τζέφρυ, Κούλη Χαβαναγκίλα και του Αλαίκσυ Μακεντόνσκυ

Στις 30 Αυγούστου 2010, μετά το δελτίο ειδήσεων, ο Γιαννάκης από το Mega Τσάνελε, παρουσίασε την δημοσκόπηση, ( ενόψει φθινοπώρου) του κ. Τάκη. Στην πρόθεση ψήφου λάμβαναν ΣΥΡΙΖΑ 2,8%, Οικολόγοι Πράσινοι 2,8%, Δημοκρατική Αριστερά 1,7%. 

Έκτοτε, η αμερικανική πρεσβεία, το Εκδοτικό τραστ, και οι προοδευτικές δυνάμεις, ετοίμασαν την διάδοχη Κεντροαριστερά της «Ελπίδας», και σχεδόν δυο χρόνια μετά έλαβε 16,78 % και 1.062.000 ψήφους, που στις 17 Ιουνίου τις έκανε 1655000. 
Ο κυρ Φώτης Κουρέλης από το 1,7% επειδή όλοι έλεγαν ότι είναι σοβαρός πήγε στις 387.000 ψήφους και 6,11%. Οι Οικολόγοι επιβεβαίωσαν την πρόβλεψη και πήραν το Μάιο του 2012, 2,93%. 

Το άλμα του Αλαίκσυ σε 22 μήνες ήταν 600% και του κυρ Φώτης Κουρέλη 400%. Για το λόγο αυτό ελπίζουν στην νεκρανάσταση, οι επικοινωνιολόγοι του Αλαίκσυ, και προσπαθούν με την Μαριλίζ και την Κατίνα, να πείσουν τους χαζούς Κεντροαριστερούς, ότι η Συμμορία Τσιπρέσκου, δεν είναι τα Κόκκινα Καθάρματα του 4,5% αλλά η «Καλή Κεντραριστερά». 

Οι κινήσεις τους στοχεύουν προς τους Κεντρώους, που δεν είναι «δεξιοί» και φοβούνται τους Ευρωφιλελέ αλλά ταυτόχρονα πρέπει να πείσουν ότι η προδοτική συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονικής Ταυτότητας στους Κατσαπλιάδες του Τίτο είναι ευρωπαϊκή επιτυχία, ότι η δολοφονίες από τους φιλοξενούμενους της Χούντας Τσιπρέσκου είναι «μεμονομένες» και ότι το αριστερό παρακράτος δεν ευθύνεται για τις δολοφονίες στο Μάτι και τη Μάνδρα. 

Η διαφορά του 2010 με το τώρα είναι ότι εξαφανίστηκαν ο κ. Ψυχάρης, και
 ο κ. Μπόμπολας, και οι ειδήσεις των οκτώ, όπως και οι πατσαβούρες, δεν έχουν παρά ελάχιστο ακροατήριο. 

Η προσπάθεια των Αλαίκσυ,Μακεντόνσκυ & Co είναι να παραμείνουν μεγάλο Κόμμα, να μην επιστέψουν στο 4,5% και να μείνουν αξιωματική αντιπολίτευση του Κούλη. Αυτός είναι και ο στόχος της «πρεσβείας». Ομαλή διαδοχή, στο πλαίσιο του νέου δικομματισμού.

 Η Μπούντεσμπάγκ , από την ευρωπαϊκή πλευρά, συνεχίζει την πολιτική «φρεσκαρίσματος» των κυβερνησεων και πέταγμα στον κάλαθο των αχρήστων των «φθαρμένων» και διεφθαρμένων. Μετά τον Αβάπτιστο και τον φον Αντωνάκη, έχουν σειρά ο Αλαίκσυ και ο Χάνος.

 Από τα λιβάδια της Ιθάκης, ο Αλαίκσυ Τσιπρέσκου έλεγε ότι «ξαναπαίρνει την τύχη στα χέρια της Ελλάδας στα χέρια του», και αμέσως διόρισε 55 με το περιβαλλόν τους . Αλλά «ξέχασε» πως μέχρι το 2022 όλες οι οικονομικές αποφάσεις της κυβέρνησης πρέπει να περνάνε από τον Γενς, τη Κομισιόν, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ. 

Η πρώτη αξιολόγηση της «μετα-μνημονιακής» εποχής θα αρχίσει στις 10 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου . Την 1η Οκτωβρίου η κυβέρνηση θα καταθέσει στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού και στις 16 Οκτωβρίου θα τεθεί προς έγκριση στην Κομισιόν.  Και μετά βλέπουμε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιά να εξηγήσεις όλες αυτές τίς αλλαγές που αναφέρεις πρέπει να κάνεις άλματα λογικής.
(Δηλ. να πηδήξης τήν λογική)
Εκτός και άν λάβεις υπ´ όψιν τήν αγάπη κάποιων (ακόμη και του Ερντο) γιά την Βενεζουέλα.
smartmatic αγάπη μου.
Γιατί όπως έχει πεί και ο σύντροφος: «σημασία δέν έχει ποιός ψηφίζει αλλά ποιός μετράει τίς ψήφους».

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...