24/8/18

Όταν οι λέξεις χάνουν το νόημά τους

Η Δωροθέα πήγε επίσκεψη στην Τυφλίδα , την οποία θέλουν να την βάλουν στο ΝΑΤΟ και είπε σε μια συνάντηση με τους φοιτητές του κρατικού πανεπιστημίου Τιφλίδας η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από πολλά Γεωργιανά κανάλια ότι η ΕΕ, και το ΝΑΤΟ δεν εχθροί της Ρωσίας. «Η Ρωσία είναι μια σημαντική χώρα και Γερμανία θέλει να έχει καλές σχέσεις με τη Ρωσία. Η Ευρώπη και η Ρωσία συνεργάζονται αποτελεσματικά , και θα ήθελα να επισημάνω ότι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ δεν είναι εχθροί της Ρωσίας», είπε η Μέρκελ.

Οι φίλοι της Ρωσίας στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν αποκλείουν ότι η αγορά ρωσικών συντομότατων αντιαεροπορικής άμυνας S-400 μπορεί να επισύρει κυρώσεις για οποιαδήποτε χώρα, σε όλο τον κόσμο. 
Η Εκπρόσωπος τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον είναι ενάντια στην πιθανή αγορά ρωσικών συστημάτων αεράμυνας από τους συμμάχους της σε όλο τον κόσμο.

Ο Ρώσος Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε ότι «η επιβολή κυρώσεων σε κάθε περίσταση είναι το μόνο μέσο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής» , ότι η απάντηση της Μόσχας στις κυρώσεις της Ουάσιγκτον μπορεί να είναι συμμετρική ή ασύμμετρη, και τόνισε ότι η Ρωσία, υφιστάμενη τις αμερικανικές κυρώσεις, θα πρέπει να αρχίσει να απαλλάσσεται από το δολάριο ως μέσο πληρωμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...