30/11/18

Οι πολιτικές προτεραιότητες οι στόχοι και το πρόγραμμα (2)

Επειδή οι υποσχέσεις πρέπει να είναι σαφής, κατανοητές, και άμεσης ωφέλειας Προτείνω.
1, Παραπομπή σε Ειδικό Δικαστήριο με τον νόμο για Εθνική Αναξιότητα του 1945, του Τσιπρέσκου, όλων των υπουργών και βουλευτών που εξαπάτησαν τον λαό μετά το δημοψήφισμα του 2015 και δήμευση της περιουσίας τους. 
2. Άμεση, και αυτόματη απόλυση με Συντακτική Πράξη, όλων όσων διορίσθηκαν στο δημόσιο , σε ΝΠΔΔ, και στη Τοπική Αυτοδιοίκηση,  από τον ΣΥΡΙΖΑ,  με οπουδήποτε είδους σχέση εργασίας,
3. Άμεσο κλείσιμο με Συντακτική Πράξη, των πανεπιστημίων και απόλυση όλων των διδασκόντων όλων των βαθμίδων. 
4. Άμεση απόλυση των καθηγητών που επιτεθήκαν στους μαθητές που έκαναν κατάληψη στο σχολείο τους, για τη Μακεδονία. 
5. Άμεση απόλυση με Συντακτική πράξη για εθνική αναξιότητα ,όλων τα αξιωματικών και των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν με εντολές της δικτατορίας του προλεταριάτου, τους διαδηλωτές για τη Μακεδονία στη Φλώρινα, τη Θεσσαλονίκη, το Σύνταγμα και αλλού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με ολο τον σεβασμο αλλα ολα αυτα που λες ποιο κομμα θα τα κανει; Και ποιοι θα ψηφισουν αυτο το κομμα για να κανει αυτα που λες; Οι...αδιαμορφωτοι(κατα τον Μεγιστο Καποδιστρια που ελεγε οτι "πρωτα πρεπει να διαμορφωσωμεν ελληνας) " ελληνες";

Ανώνυμος είπε...

Δηλ. θέλεις να κατασχέσεις τα 38 ακίνητα του σύντροφου Σταθάκη, ρε Σπύρο ; Και να βρεθεί Κομμουνιστής άνθρωπος, χωρίς σπίτι ; Μη γένοιτο ! Ευτυχώς θά' χει την Μπλάκρόκ να τον στηρίξει τον φουκαρά !