20/11/18

Η Νατοϊκή Χούντα του φίλου του Αλιέκσι Ζάεφ,

Η ανεξάρτητη Αρχή Ασύλου της Ουγγαρίας που είναι χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ αποδέχτηκε ότι στη Χούντα του φίλου του Αλιέκσι Ζόραν Ζάεφ, το Κόμμα χειραγωγεί τους εισαγγελείς και δικαστές και ότι ένας πολίτης δεν μπορεί να βρει το δίκιο του όταν τον καταδιώκει το κόμμα. 
Με δυο λόγια , η Χούντα Ζάεφ στη Βόρεια δεν είναι Κράτος Δικαίου, οπότε παρά την Κόκκινη Συμφωνία στους Ψαράδες, το βέτο της Ουγγαρίας θα την περιμένει στην Γωνία. 
Στο ΝΑΤΟ μπαίνουν.... Δημοκρατίες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΠΕΡΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΥΠΕΡΣΕΓΚΕΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ«Πιθανή απόσυρση» της Βαρσοβίας από το Παγκόσμιο Εποικιστικο Σύμφωνο των σατανιστων λομπιστων του ΟΗΕ για τη επιβολη της υποχρεωτικης λαθρομετανάστευσης


Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι, δήλωσε σήμερα 02.11.2018 ότι η Πολωνία κατά πάσα πιθανότητα θα αποσυρθεί από το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική ΛαθροΜετανάστευση, ακολουθώντας το παράδειγμα των ΗΠΑ, της Αυστρίας, της Ουγγαρίας και της Τσεχίας.

«Είναι πολύ πιθανόν η Πολωνία, όπως η Αυστρία, η Τσεχία και οι ΗΠΑ, να μην μετάσχει στο Παγκόσμιο Σύμφωνο», είπε ο Μοραβιέτσκι στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, στη Βαρσοβία.

Η ειδική εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη Διεθνή ΛαθροΜετανάστευση, Λουίζ Άρμπουρ, έχει χαρακτηρίσει λυπηρές και λανθασμένες αυτές τις αποφάσεις, εξηγώντας ότι το Σύμφωνο στοχεύει μόνο να βελτιώσει τη διαχείριση των μεταναστευτικών εισβολων στα ανυπαρκτα σύνορα των χωρών.

«Οι κανόνες μας, οι αρχές μας σε ό,τι αφορά την προστασία των συνόρων και τον έλεγχο της εποικιστικης μετανάστευσης συνιστούν απόλυτη προτεραιότητα για εμάς», πρόσθεσε ο Πολωνός πρωθυπουργός.

Το Σύμφωνο εγκρίθηκε από τις συνενοχες χώρες-μέλη του ΟΗΕ (εκτός των ΗΠΑ) τον περασμένο Ιούλιο, μετά από διαπραγματεύσεις 18 μηνών. Είναι προγραμματισμένο να επικυρωθεί στην ειδική σατανοκινητη σύνοδο που θα φιλοξενηθεί στο Μαρακές στις 10 και 11 Δεκεμβρίου. Η Ουάσινγκτον είχε αποσυρθεί από τα τέλη του 2017 με το αιτιολογικό ότι το σύμφωνο αυτό περιλάμβανε όρους αντίθετους με τη μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Η κυβέρνηση του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν από την πλευρά της χαρακτήρισε επικίνδυνο το σύμφωνο που υποχρεωνει σε εποικισμο , εκτιμώντας ότι θα υποκινήσει εκατομμύρια ανθρώπους να πάρουν τον δρόμο της εισβολης και επιδοτουμενης λαθρομετανάστευσης. Την Τετάρτη, η κυβέρνηση της Αυστρίας ανακοίνωσε με τη σειρά της ότι αποσύρεται και χθες ακολούθησε το παράδειγμά της και η Τσεχία.