27/11/18

Η Κόκκινη σφηκοφωλιά στα Σχολεία μας

Η κατάληψη της Δημόσιας εκπαίδευσης από την Κόκκινη φυλή δεν είναι τωρινή. Το προοδευτικό παρακράτος στόχευσε στα σχολεία από τις πρώτες ημέρες του. 
Η Δημόσια εκπαίδευση από κοινό αγαθό έγινε γάγγραινα. Κόκκινοι δασκαλάκοι και καθηγητάκοι με «υποτροφία» του ελληνικού λαού ήταν επαγγελματικά στελέχη του Κόμματος. 
Οι «δασκαλάκοι» και οι καθηγητάκοι και οι Ενώσεις τους είναι η μεγάλη πληγή του ελληνικού Κράτους και του ελληνικού λαού.

 Η Δημόσια Εκπαιδευση, έγινε Κομματική Οργάνωση που παράγει αγραμμάτους συμφωνα με τις επιλογές των Διεθνών Εργοδοτών. Αγράμματοι κομμουνιστές προοδευτικοί δασκαλάκοι που βάζουν άριστα δέκα στα «αλβανά» και στα «λαθρομεταναστόπουλα» και αφήνουν θεόστραβα τα ελληνόπουλα. 
Η διόρθωση είναι αδύνατη. 

Για αυτό πρέπει να κλείσουν τα δημόσια σχολεία και να απολυθούν από το κράτος οι εκπαιδευτικοί. Το Δημόσιο Σχολείο πρέπει να χτιστεί ξανά από το μηδέν, με υγιείς βάσεις. 
Το Δημόσιο Σχολείο ανήκει στον ελληνικό Έθνος και όχι στην Κομμουνιστική/Προοδευτική Συμμορία. 

Μέχρι να γίνει αυτό το Κράτος θα δίνει επιδότηση στους Έλληνες γονείς που θα την καταβάλουν στο σχολείο χωρίς καμιά δική τους πρόσθετη επιβάρυνση. Το Κράτος όμως δεν θα καταβάλει επιδότηση στους γονείς των λαθραίων και στους Αλβανούς που θα πρέπει να πληρώσουν για την εκπαίδευση των παιδιών τους , που δεν θα βαρύνει πια τον ελληνικό προϋπολογισμό και το ελληνικό χρέος. Θα απαλλαγούμε και από την μισθοδοσία των χιλιάδων αγράμματων Κόκκινων Καθαρμάτων που αμείβονται πλουσιοπάροχα για να βρίζουν και να απειλούν τα ελληνόπουλα και τους γονείς τους

Θυμίζω, ότι, στις 28Νοεμβρίου 1925 επί Θεοδώρου Παγκάλου απολύθηκαν  από τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία, οι Κόκκινοι δάσκαλοι Δημήτριος Γληνός και Αλέξανδρος Δελμούζος ως εθνικά επιβλαβείς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από το 1974 και μετά, πάντως, είναι η "Δεξιά" που άφησε αδέσποτη την "Αριστερά" στα πανεπιστήμια. (Και σιγά-σιγά έφτασε και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.)

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...