21/11/18

Νισάφι! Ως πότε θα πληρώνουμε τους Αλβανούς

ΤΙΡΑΝΑ . Στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αλβανία, εγγράφηκαν φέτος 31.800 λιγότεροι μαθητές από πέρυσι .Οι περισσότεροι από τους μαθητές μετανάστευσαν με τις οικογένειες τους σε δυτικοευρωπαϊκές χώρες.

 Πόσοι άραγε σπουδάζουν σε ελληνικά σχολεία με «υποτροφία» του έλληνα φορολογούμενου;

 ΥΓ. Άσε το πόσοι Αλβανοί είναι στα Ελληνικά Νοσοκομεία, με κάρτα υγείας Τσιπρέσκου. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού να δεις αν πας να τα πεις αυτά σε καμμιά συζήτηση σε τραπέζι τί γίνεται.

Ουσιαστικά μέχρι να έρθει ο λαθρομετανάστης να σφάξει τον ίδιο ή το παιδί του ακούς ότι είναι άνθρωποι και αυτοί και όλο το αριστερό ποίημα. Σε μερικές περιπτώσεις όπως με τους γονείς της Γερμανίδας που την βίασαν και την σκότωσαν, ακόμα και μετά το σφάξιμο δεν αλλάζουν άποψη.

Οι περισσότεροι είναι άρρωστοι στο μυαλό και γι'αυτό η δημοκρατία είναι πιο επικίνδυνη από ποτέ, πρέπει να επικρατήσει μια σκληρή χούντα με κατήχηση και εργασία σε δημόσια έργα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι μονο στα νοσοκομεια ειναι; Εδω και τριαντα ολοκληρα χρονια απολαμβανουν στην "ελλαδα" τα παντα!!! Εκλεψαν τις δουλειες των ελληνων οι οποιοι τους ανεχτηκαν!!! Μεχρι και στις εκκλησιες εχουν "πιασει ποδι" και δουλευουν σαν νεοκοροι με 600 ευρω μηνιατικο και ενσημα!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστος ο προηγουμενος! Ποιος Ελληνας σημερα μπορει να βρει δουλεια με 600 ευρω μηνιατικο; Αλλα οι τουρκαλβανοι ειναι..."αδελφια" μας,που λεει κι η Στοα! Ειναι απογονοι των αρχαιων...Ιλλυριων!

soulis είπε...

Ασε Σπυρο.
Ειναι χιλιοειπωμενο μεν αλλα ο αριθμος των αλβανων στην Ελλαδα ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερος απο οσο νομιζουμε.
Και μιλαεω και για αυτους που ειναι πια "ελληνοποιημενοι" απο το ξεφτιλισμενο ελληνικο κρατος που εχουν πια ελληνικες ταυτοτητες τα παιδια τους εχουν γεννηθει εδω αλλα που διατηρουν την εθνικη τους συνειδηση.
Εγω του υπολογιζω πανω απο 3 εκατομμυρια.
Το βλεπω στην περιοχη που μεγαλωσα στο Παγκρατι π.χ .
Ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα και γειτονιες αυτης της πολυπληθους περιοχης οπου γυριζα απο τα παιδικα μου χρονια κατοικουνται πια σχεδον αποκλειστικα απο αλβανους.
ςχω μαθει απο χρονια και τους ξεχωριζω αμεσως ασχετα με την ομιλια τους γιατι σε πεισμα των αντιεπιστημονικων θεωριων διαφερουμε πολυ απο αυτους και φυσιογνωμικα και απο πλευρας σωματοδομης.
Εχει γεμισει ο τοπος απο χαμηλωκολες αλβανιδες απο εφηβες μεχρι γριες και καλικαντζαρους αλβανους που μοιαζουν ολοι με τον Σακιρι τον "ελβετο"
Ευγονικη απο την αναποδη.

Ανώνυμος είπε...

Κι οπως λεει κι ο...Αρτεμης Ματσας,οι αλβανοι ειναι φιλοι μας,θελουν το καλο μας!