19/11/18

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΩΡΑ

Με την απόφαση 3260/2018 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την πρωτοφανή και επαίσχυντη αγωγή της Επιτροπής Ανταγωνισμού κατά του Γιώργου Φλωρά για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση μέσω προσωπικού του ιστολογίου. 
Αγωγή πρωτοφανής καθώς ουδέποτε έως σήμερα οργανισμός του Δημοσίου δεν αξίωσε 500.000 ευρώ αποζημίωση ως ηθική βλάβη από πολίτη, επειδή, κατά το Δημόσιο, ο πολίτης την συκοφάντησε δια προσωπικού ιστολογίου που τα έβλεπαν 30-40 άνθρωποι.
 Η αγωγή απερρίφθη καθώς δεν βρέθηκε ούτε μια νομική βάση που να στέκει σε όσα συμπεριέλαβε η Επιτροπή Ανταγωνισμού στην αγωγή της, αποδεικνύοντας ότι η περίφημη αγωγή έγινε με μοναδικό σκοπό να «κλείσει το στόμα» , σε μια φωνή που ανέδειξε επί σειρά ετών την ανικανότητά της. 
Μια αγωγή που κόστισε, έως σήμερα, στους Έλληνες πολίτες σχεδόν 25.000 ευρώ (τόσα έχει καταβάλει από την τσέπη του πολίτη η Επιτροπή Ανταγωνισμού), ποσό που θα πολλαπλασιαστεί καθώς χωρίς καμία ένδειξη ντροπής η Επιτροπή Ανταγωνισμού προχωράει στην έφεση κατά της απορριπτικής απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...