23/11/18

Τα ζόρικα κόλπα των τραπεζιτών και των ιατροδικαστών

Στην Ελλάδα ,μετά τη «διάσωση», η Τράπεζα της Γελάδος είναι αισιόδοξη για την πορεία της Οικονομίας. Με το χρέος στο 181% του ΑΕΠ. 

Στη Ρουμανία στελέχη της Κεντρικής Τράπεζας, «προειδοποιούν» ότι «η ύφεση είναι αναπόφευκτη επειδή η οικονομική ανάπτυξη αυτόματα ακολουθείται από ύφεση», ότι «υπάρχει κίνδυνος υπέρβασης του 3% του ΑΕΠ στο έλλειμμα του προϋπολογισμού», και ότι «η Οικονομία πρέπει να στηρίζεται περισσότερο στις επενδύσεις, και όχι στην κατανάλωση». 
Ο επικεφαλής των Οικονομολόγων, της τράπεζας Ιονούτ Ντουμιτρίου «ανησυχεί» διότι, «το Δημόσιο χρέος από 12,4% του ΑΕΠ που ήταν πριν από μια δεκαετία τώρα ανέβηκε στο 35,1% του ΑΕΠ¨». 
Στον απόηχο αυτής της καταστροφολογίας άλλοι «Τραπεζικοί αναλυτές» έχουν στείλει μηνύματα συναγερμού» και λένε ότι , «η Ρουμανία είναι τώρα φτωχότερη από ότι πριν από μία δεκαετία». 

Καταλαβαίνετε τι σημαίνει «Οικονομολόγος» «Τραπεζικός αναλυτής» κλπ. Ρουφιάνος . 
Στο Βουκουρέστι ανησυχούν επειδή το Δημόσιο  χρέος ανέβηκε από το από 12,4% του ΑΕΠ στο 35,1% και στην Αθήνα «αισιοδοξούν» με το χρέος στο 181% . 
Η «επιστημονική» τους γνώμη είναι «ότι πει το αφεντικό». Σαν τον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροψία, ξέρετε ποιανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...