22/12/18

Οι περιούσιοι και τα Σοσιαλιστικά Κινήματα

1. Εμφανιζόμαστε στη σκηνή ως σωτήρες του εργαζομένου από την καταπίεση και του προτείνουμε να εισέλθει στις τάξεις των σοσιαλιστών, των αναρχικών , και των κομμουνιστων - στους οποίους δίνουμε πάντα υποστήριξη σύμφωνα με τον υποτιθέμενο κανόνα της αδελφότητας και της αλληλεγγύη της ανθρωπότητας. 


2. Εμείς ενδιαφερόμαστε για την εξόντωση των Γκογίμ . Η δύναμη μας είναι η χρόνια έλλειψη τροφίμων και σωματική αδυναμία του εργαζομένου, διότι από ό, τι αυτό συνεπάγεται ότι ο εργάτης γίνεται σκλάβος της θέλησής μας, και δεν θα βρει τη δύναμη ή την ενέργεια για να αντισταθεί στη θέλησή μας. Η Πείνα δημιουργεί το δικαίωμα του κεφαλαίου να διαφεντεύει τον εργαζόμενο πιο απόλυτα από ό, τι η εξουσία των Βασιλιάδων επέτρεπε στην αριστοκρατία.

Οι απεργίες και οι "αγώνες" της εργατικής τάξης υπακούουν σε αυτόν τον κανόνα. "Η Πείνα" είναι η βάση της εξουσίας   του κεφαλαίου που διαφεντεύει τον εργαζόμενο πιο απόλυτα από ό, τι η εξουσία των Βασιλιάδων επέτρεπε στην αριστοκρατία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...