10/7/19

H Κοκκινοπαναγιά η μπολσεβίκα έκανε το θαύμα της

Τα καλά νέα είναι ότι ο Τσιπρόφσκι και οι μπολσεβίκοι πήραν πόδι. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, που κυριάρχησε η «πόλωση», βρέθηκαν σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία 5.649.332 «έγκυρα» ψηφοδέλτια. 
Στις ευρωεκλογές στις 26 Μάιου , που ήταν «χαλαρές», και δεν υπήρξε «φανατισμός» είχαν βρεθεί 5.656.119 έγκυρα. 6787 περισσότερα.
 Στις ευρωεκλογές τα 4 συστημικά κόμματα του «ευρωαμερικανικού» τόξου, είχαν μαζέψει 69.94%. Στις 7 Ιουλίου, έλαβαν 84,78%. 
Ο «δικομματισμός» από το 56,87% εκτινάχτηκε στο 71,38% όπως προέβλεπαν οι γκαλοπατζήδες, και το ευρωπαϊκό παραμαγαζο της Cia , που προέβλεπε, Ν.Δ, 38,7%, έναντι 28,4% για τον ΜΥΡΙΖΑ. Η Κεντρική Υπηρεσία «έπεσε μέσα» 100% . Και η πρεσβεία έβαλε στην Βουλή τον Μπαρούχ. 
Ο Τσιπρόφσκι από τους 1.343.595 ψήφους ανέβηκε στους 1.781.174. Τέτοια ξαφνική μεταστροφή μέσα σε 30 ημέρες δεν έχει υπάρξει σε καμιά εκλογική μάχη, Ελληνική η ξένη. 
Ο Τσιπρόφσκι πάντως από το Ηράκλειο είχε προαναγγείλει το παραφούσκωμα της Κάλπης με ψηφοδέλτιο ΜΥΡΙΖΑ. 400.000 ήταν η τσόντα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Σύριζα ήταν ο νικητής, μετά από πολλαπλά μνημόνια και προδοσίες έχασε ένα μικρό ποσοστό, όταν το Κούλις κάνει τα ίδια και χειρότερα ο Σύριζα θα επιστρέψει σαν τον Άγιο Γεώργιο τον τροπαιοφόρο και θα εφαρμόσει τον απόλυτο κουμμουνισμό των εσχάτων ημερών.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ηρθαν τωρα οιπατριωτες στα πραγματα? Θα μας τρελλανεις ρε Χατζαρα?

avdargor είπε...

ΣΦΑΗΛΟΣ/ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ
Θετικο κ δυναμικο το πρωτο δειγμα γραφης του Κοεμτζογλου*/Χρυσοχοιδη. Αυτοι ειναι οι σωστοι ρυθμοι των καιρων.

ΑΥΤΟ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΦΑΗΛΟΥ
Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΙΣΧΥΡΗ Κ ΚΑΘΟΛΙΚΗ.

*κατα Διηνεκη/Εσχατηανασχεση

Ανώνυμος είπε...

Αφού φούσκωσαν την κάλπη με 400.0000 γιατι δεν την φούσκωναν με 1 εκ να κερδίσουν κιόλας ?

Ανώνυμος είπε...

Ψηφιστε 'δημοκρατία' για να ζουν πλουσιοπάροχα οι κηφήνες της κομματικής τηλεόρασης
Το πάρτι με τα άπειρα βύσματα, εντός του κηφηναριου, είναι καθολικό
Κανείς από τους 'τεχνοκρατες' δεν θα ασχοληθεί με τις συχνότητες
Άι οποίαι έχουν καταληφθεί από αριστεριστές και αδιάφορες άχρωμες οξυζεναρισμενες παρουσίες
Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν.
Βγάλτε το προπαγανδιστικό κομματικό μαγαζί από τους λογαριασμούς ενεργειας-Δεη.
Ας βρουν πόρους και διαφήμιση μόνοι τους, όπως καθημερινά παλεύουμε για να επιβιώσουμε όσοι δεν είμαστε κομματικά ασπόνδυλα.
Όλοι όσοι πληρώνουν φόρους και λογαριασμούς στους απογόνους των κομμουνιστοσυμμοριτων, όπως και στο άχρηστο ΚΚΕ απαιτούν αξιοκρατία.
Και θα το γράφουν συνεχώς, όπως αυτοί ρυπαίνουν τις πόλεις με αφισοκολλησεις και το αέρα μας με τα χνωτα τους.

Ανώνυμος είπε...

Σε σχέση με την μπλε χούντα η κόκκινη θα αποδειχθεί δημορκατια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1965. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΠΑΤΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΗΤΑΝ Ο «ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΟΣ Ο «ΠΑΡΑΓΩΝ» ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΕ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ. Ο ΙΔΙΟΣ «ΠΑΡΑΓΩΝ», ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΚΥΠ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΑΒΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ TOY 65, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΕ Η ΚΥΠ ΤΟ 1967 ΚΑΙ ΤΟ 1974. H KYΠ ΕΓΡΑΦΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘHΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟYΡΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ TΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ.

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ. ΤΗΝ ΑΝΕΛΥΕ ΚΑΙ Η ΚΥΠ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΟ 1974. Ο ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ 1944 ΗΤΑΝ  ΜΕ ΤΗΝ Ι...