25/8/19

Ο φόβος των Ιουδαίων

Όπως το είπε ο Αισχύλος:  « τὰ δ' ἄλλα σιγῶ. βοῦς ἐπὶ γλώσσῃ μέγας βέβηκεν». 
Μεγάλο βόδι μου πατάει τη γλώσσα. Διότι, τα ξυπόλυτα ρουφιανοτάγματα των Ωτακουστών του διαδικτύου είναι σε επιφυλακή. Ότι λέμε, το λέμε με τον «φόβο των Ιουδαίων». Όταν χτυπάει η πόρτα μπορεί να είναι το «Κράτος Δικαίου», που παρακολουθεί , αξιολογεί και βρίσκει άρθρα του Ποινικού Κώδικα στα οποία εμπίπτουν οι απόψεις μας. Χούντα. Το Τέταρτο Ράιχ, της Τραπεζικής Διεθνούς! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

είμαστε στην τελική φάση, εκτός από λογοκρισία στο διαδίκτυο γίνονται πραγματικές συλλήψεις και οικονομικές κυρώσεις. ΩΣΤΟΣΟ η σάπια μούμια της διαστροφής φαίνεται τρομακτική και παντοδύναμη λίγο πριν καταρρέυσει, όσο παντοδύναμη ήταν η Περσία μέχρι να πάει ο Ξενοφώντας και να φτάσει στην Βαβυλώνα με 12.000 στρατό και τελικά μέχρι να την κατακτήσει πλήρως και πέραν των ορίων της ο Αλέξανδρος με 30.000 στρατό. Μιας και δεν φαίνεται να υπάρχει κανείς που να δώσει την ολέθρια φάπα στην καταρρέουσα μέσα στα κόπρανά της Νέα Τάξη Πραγμάτων, θα περιμένουμε το αεράκι που θα φυσήξει τυχαία και θα την διαλύσει και μετά θα αναρωτιώμαστε γιατί δεν της κάναμε ένα ΦΟΥ εμείς πολύ νωρίτερα, η απάντηση θα είναι ότι "τότε ήσασταν νομιμόφρονες, δημοκράτες, σώφρονες, δυτικοί, ευρωπαίοι, πιστεύατε στο Σύνταγμα, στον νομικό πολιτισμό", αυτά τα "Δημοκρατία ρεεεεεεεε!!!!!!" που φώναζες εσύ Σπύρο ενώ ταυτόχρονα παραδεχόσουν ότι ποτέ κανένας λαός δεν έκανε επανάσταση αλλά πάντα χρειαζόταν αρχηγός, οργάνωση και χρήμα.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...