28/8/19

28 Αυγούστου 1995. Έκρηξη βόμβας στο Σεράγεβο, σκότωσε 43 μουσουλμάνους καταναλωτές. Οι αμερικανοί κατηγόρησαν τους Σέρβους , και δύο μέρες αργότερα τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ βομβάρδισαν θέσεις του Στρατού της Δημοκρατίας της Σερβίας.Ακριβώς ένα χρόνο μετά δημοψήφισμα, στο οποίο οι Σέρβοι της Βοσνίας με 94% απέρριψαν το σχέδιο της Ομάδας Επαφής, οι «Κλόουν» της «Υπηρεσίας» έβαλαν μαζί με τους μουσουλμάνους  , στις 28 Αυγούστου 1995 μια βόμβα στην αγορά «Μερκάλε» του Σεράγεβο, που έσκασε 11.00 το πρωί και σκότωσε 43 μουσουλμάνους καταναλωτές ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 75. 

Αυτή η επίθεση ήταν η αφορμή για τις "ανθρωπιστικές αεροπορικές επιδρομές ΝΑΤΟ" κατά των Σερβοβόσνιων που ξεκίνησαν δυο μέρες μετά και που οδήγησαν στις ειρηνευτικές συμφωνίες Ντέιτον . 

Στο Κόλπο της «Μερκάλε» οι Αμερικανοί και το ΜΙ6 μαζί με τους αρχιρουφιάνους της «επικοινωνίας», τις ξανθιές των καναλιών και τα «ρουφιανάκια» της πολιτικής κατηγόρησαν αμέσως τους Σέρβους , και δύο μέρες αργότερα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ βομβάρδισαν θέσεις του Στρατού της Δημοκρατίας της Σερβίας.

 Το 2015, βγήκε επιτέλους η αλήθεια για τις δολοφονίες των καταναλωτών στην υπαίθρια αγορά «Μερκάλε» του Σεράγιεβο και αποκαλύφθηκε η απάτη των μουσουλμάνων και των αμερικανικών υπηρεσιών και των συνένοχων δημοσιογράφων.Δεν έπεσε Όλμος. Ήταν βόμβα.

 Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι σκότωσαν τον κόσμο για επικοινωνιακούς λόγους. Στη δίκη του Ράτκο Μλάντιτς, στη Χάγη, οι εμπειρογνώμονες κατέθεσαν , ότι οι θάνατοι στην αγορά «Μερκάλε» του Σαράγιεβο δεν προκλήθηκαν από όλμο , αλλά από εκρηκτικά που βρισκόντουσαν στο σταθερό έδαφος.

 Οι εμπειρογνώμονες είπαν στο δικαστήριο της Χάγης ότι το βλήμα σύμφωνα με την τροχιά και τη γωνία πρόσπτωσης που αναφέρονται στις εκθέσεις της αστυνομίας του Σεράγεβο και της UNPROFOR δεν θα μπορούσε να πέσει στην αγορά Μερκάλε χωρίς να προσκρούσει στην οροφή. Επίσης είπε ότι ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών δεν είναι ανάλογος της εκρηκτικής του ¨όλμου των 120 χιλιοστών. 

Οι εμπειρογνώμονες αποκάλεσε την έρευνα για τη σφαγή στην «Markale» «αντιεπαγγελματική και πολλαπλά εσφαλμένη», και είπαν ότι ήταν «πρακτικά αδύνατο» για τον σταθεροποιητή, (την ουρά του πυραύλου) , να παραμείνει θαμμένος στην άσφαλτο, μετά από την έκρηξη, όπως ισχυρίστηκαν οι ερευνητές, και τόνισαν ότι η ουρά του όλμου που βρίσκεται στο δικαστήριο , δεν έχει «γρατσουνιές» που θα έδειχναν ότι είχε χτυπήσει το έδαφος. 
«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στην Μερκάλε έγινε μια στατική έκρηξη, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε από μακριά και ότι η τρύπα σκάφτηκε , ο σταθεροποιητής τοποθετήθηκε στο εσωτερικό, και στη συνέχεια καλύφθηκε με χώμα», ανέφερε η έκθεση των εμπειρογνομώνων. Αυτή είναι η αλήθεια.

 Οι «καλοί άνθρωποι» που έβαλαν τη Βόμβα στο Σεράγεβο, έριξαν και τα χημικά στη Συρία. Όπως προέβλεπε το σενάριο, οι ευαίσθητοι όλου του κόσμου αμέσως καταδίκασαν τότε τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, την οποία όμως έκαναν οι άνθρωποι των ΗΠΑ στην Συρία, και τα οποία προμηθεύτηκαν μέσω Τουρκίας. 
Η «Μερκάλε» του Σεράγιεβο και η νατοϊκή ωρολογιακή βόμβα που έπαιζε το ρόλο της «σερβικής βόμβας» επέστρεψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η μισή Γαλλία, για πρώτη φορά βάφτηκε μπλέ, αλλά η Λε Πέν δεν νίκησε.

  Η μεγάλη αποχή έπληξε περισσότερο τον Εθνικό Συναγερμό που συγκέντρωσε μόνο το 19,3% του 32% που πήγε στην κάλπη, ενώ οι δημοσκοπήσεις έφι...