26/3/20

Ah! ça ira, ça ira, ça ira les ionoxéologues on les pendra! .

Η Νοβάρτις, η Μπάγιερ, η Σανόφι, η Ελι Λίλι, η Μπρίσολ-Μάγιερς Σκουίμπ , η ΓκλάξοΣμιθΚλάιν, η Χόφμαν Λα Ρος . η Μερκ και Σια και οι άλλες αδελφές,  δεν αγοράζουν μόνο πωλιτικούς αλλά και τους Ντοτόρους και τους ρουφιανοπαπαγάλους. 
Για το λόγο αυτό οι επιστημονικοί Νάνοι που έχουν εκμισθώσει την εφευρετικότητα τους στις εταιρείες αυτές,  εμφανίζονται στα κανάλια διεθνώς και αμφιβάλουν για την «αξιοπιστία» των κλινικών δοκιμών των Κινέζων για το Ιαπωνικό «Avigan» που δεν το ελέγχουν,  και για το αντι-ιικό φάρμακο «Alfa 2B» των Κουβανών το οποίο δοκιμάστηκε (επιτυχώς) κατά του κορωνοϊού στην Κίνα. 

Για το λόγο αυτό «αμφιβάλουν» και δεν εφαρμόζουν τη θεραπεία του Γάλλου καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Ντιντιέ Ραούλ, που εξαφάνισε τον κορωνοϊό από τον οργανισμό ασθενών με την συνδυασμένη χρήση Υδροχλωροκίνης και Αζιθρομυκίνης. 
Τη  θεραπεία την συνιστά και ο Τραμπ αλλά το βαθύ κράτος δια των Ρουφανοπαπαγάλων του ΣιεΝεΝ τον  κατηγορούν για κάποιο που δήθεν πέθανε επειδή πήρε τα φάρμακα αυτά ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουν προφυλακιστεί οι «ιατροί» που ακολουθούν τα εντολές της Νοβάρτις, της Μπάγιερ, της Σανόφι, της Ελι Λίλι, της Μπρίσολ-Μάγιερς Σκουίμπ , της ΓκλάξοΣμιθΚλάιν, της Χόφμαν Λα Ρος κλπ και αφήνουν τους ανθρώπους να πεθαίνουν .

 Στα Σκόπια υπό τον φόβο των αντιδράσεων των "τρομοκρατημένων" οι Πωλιτικοί αποφάσισαν τη θεραπεία δυο ασθενών με Κορωνϊό με συνδυασμένη χορήγηση Υδροχλωροκίνης και Αζιθρομυκίνης. 

Στην Ιταλία,οι πανικοβλημένοι μελλοθάνατοι που βλέπουν τους δικούς τους πεθαίνουν  ξεσηκώθηκαν κατά των γιατρών, και των εταιρειών διαμαρτύρονται , στα  ΜΜΕ, τα νοσοκομεία και τους πολιτικούς,  επειδή υπάρχει φάρμακο, που οι πωλιτικοί και οι «Γιατροί» κάνουν ότι δεν το ξέρουν.
 Οι μελλοθάνατοι κατάλαβαν ότι στην Ιταλία, τα φάρμακα διακινούνται από μια δικτατορία, που έχει σκοπό το κέρδος κι όχι στη θεραπεία των ασθενών. Μπροστά στην απειλή της επανάστασης ο Ε.Ο.Φ. της Ιταλίας, εξέδωσε ανακοίνωση που έλεγε ότι "Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν δημοσιευμένες κλινικές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του φαρμάκου στη θεραπεία της νόσου COVID-19, παρά μόνο προκαταρκτικά δεδομένα",  αλλά την επομένη ανακοίνωσε ότι «το φάρμακο αξιολογείται πλέον κλινικά, στην Ιταλία πλέον», καθώς οι Ιταλοί αλλά και οι Αμερικανοί και οι λοιποί Ευρωπαίοι, που δεν ενέκριναν το φάρμακο, δεν δείχνουν να έχουν εμπιστοσύνη στις κλινικές μελέτες της Κίνας. 

Και επειδή , Κούβα, Ρωσία και Κίνα, έστειλαν βοήθεια σε Ιταλία και Ισπανία , το ΝΑΤΟ έκλεισε τον εναέριο χ΄ωτο του για να μην περάσει το ρωσικό αεροπλάνο που μετέφερε γιατρούς και φάρμακα στην Ιταλία. Όσα ισχύουν διεθνώς για τη σχέση της Νοβάρτις, της Μπάγιερ, της Σανόφι, της Ελι Λίλι, της Μπρίσολ-Μάγιερς Σκουίμπ , της ΓκλάξοΣμιθΚλάιν, της Χόφμαν Λα Ρος κλπ με λοιμωξιολόγους και καθηγητές ισχύουν και στο Ψωρογελλαδιστάν. 

Προβλέπω λίαν συντόμως ότι οι τρομοκρατημένοι δεν θα βγαίνουν στις ταράτσες για να χειροκροτούν τους επισημονικούς Νάνους των Εταιρειών με εντολή της Μαρεβας θα τραγουδάμε Ah! ça ira, ça ira, ça ira τους λοιμωξιολόγους στην κρεμάλα.
) Ah! ça ira, ça ira, ça ira les ionoxéologues on les pendra!") . 

Σπυρίδων Χατζάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, βγήκε ο γιατρός Φαίδων Γογολης και αμφισβήτησε τα περιοριστικά μέτρα, ειπε δηλ. ότι δεν χρειάζονταν σε τέτοιο βαθμό! Και αμέσως ξεσηκωθηκαν οι... "παπαγάλοι" και ο ΙΣΑ θα τον περάσει, λέει, από πειθαρχικό και θα του ασκηθεί και ποινική δίωξη! Επειδή ο άνθρωπος είπε απλώς την άποψή του που μάλλον είναι και η σωστή! Στην δε Κύπρο κάποιοι... "πατριώτες" της free Cyprus ζητούν να πάρουν το δίπλωμα του Γογολη! Αν είναι δυνατόν!!! Στελέχη της free Cyprus!!! Δεν ντρέπονται λίγο; Δεν καταλαβαίνουν την απάτη; διότι Δεν έχουμε γλιτωμο Χατζαρα.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από γενικό εμβολιασμό στο Μπέργκαμο, εμφανίστηκε ο ιός.
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ [ΠΕΡΓΑΜΟΣ] ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑΜΕ 5 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΗΝΙΓΚΙΤΙΔΑ . ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΓΚΙΤΙΔΑΣ.... ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΙΓΚΙΤΙΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ.
http://ermionh.blogspot.com/2020/03/blog-post_90.html

Ανώνυμος είπε...

Δράμα Σπύρο, πριν το "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!" πρέπει να εξηγήσεις στον ψηφοφόρο ότι τα άτοκα δάνεια που θα δώσουν οι Ρότσιλντ σε εκατομμύρια ανθρώπους και τα οποία χειροκροτάει ο Άδωνις, είναι κακό πράγμα.....και όχι "ανάπτυξις"

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Μιας κι ανέφερες τα χειροκροτήματα κ. Χατζάρα, θυμήθηκα εσένα τότε που χειροκροτούσες τον Αντρέ, κι όχι μόνο τον χειροκροτούσες, αλλά φώναζες κιόλας "ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει Δεξιά"! Τότε όμως κ. Χατζάρα δεν σε πείραζε ο Βελουχιώτης που τον είχαν μοστράρει σε όλα τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ...

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο,
υπάρχει επίσης μήνυμα Κορεάτη(Νότιου) γιατρού, που εργάζεται σε νοσοκομείο με ασθενείς του ιού, όπου αναφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην πλειοψηφία των ασθενών με ενδοφλέβιες χορηγήσεις βιταμίνης C.

“At my hospital in Daegu (Onvit Hospital), all inpatients and all staff members have been using vitamin C orally since last week, and also, to increase their immunity, all patients and staff received vitamin D 200,000 IU intramuscular injections. Some people this week had a mild fever, headaches and coughs, and those who had symptoms got the blood test, and then, 30,000 mg intravenous vitamin C. Some people got better after about two days, and most had symptoms go away after one injection. The patients and staff of my hospital look very bright and healthy. I will keep telling people. I will send information to the Korean Medical Association and also to the local governments. I will send the data again and again.”
Dr. Hyoungjoo Shin

Πηγές(κορεάτικα):
http://onvith.cafe24.com/bbs/board.php?bo_table=info&wr_id=25&page=1#bo_vc
http://onvith.cafe24.com/bbs/board.php?bo_table=info&wr_id=33&page=1
(με google translate)
Βίντεο με την αλληλογραφία του Κορεάτη με άλλους δοκτορες(αγγλικοί υπότιτλοι):
https://youtu.be/t2CJmmvpI4w