22/3/20

Τα καλά νέα που αφορούν σε άλλους

Οι ΗΠΑ απέκτησαν επιτέλους (αξιόπιστο) τεστ που ανιχνεύει τον Κορωνοϊό μέσα σε 45 λεπτά. Οι Ρώσοι αποκωδικοποίησαν το γονιδίωμα του ιού. Οι Γερμανοι τον Σεπτέμβριο θα έχουν το εμβόλιο

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτος που θεριζει ειναι ο προβατοαυνανοϊος ο κορονοϊος ειναι μπροστα του κρυλογηματακι
και περναει με ντεπον!!!

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα τί θα γίνει τελικώς; Θα απαγορεύσει και την κυκλοφορία; Καλά δεν ντρέπονται λίγο;

Ανώνυμος είπε...

εσύ Σπύρο κάνεις την εξής ακροβασία, καταπίνεις αμάσητα τα περί ιού και εμβολίων και γονιδιωμάτων που αποκωδικοποιήθηκαν και ανάμεσα βάζεις εμβόλιμες πολιτικές αναρτήσεις για αθέατους, προδότες, αδικαιολόγητα μέτρα και τέτοια, ποιος είναι ο σκοπός αυτού του τρικ;;;;

εγώ για παράδειγμα δεν έχω τσιμπήσει καθόλου στο ότι υπάρχουν νεκροί και τέτοια και μάλιστα όχι μόνο δεν βρίσκεις κανένα αξιόπιστο βίντεο, παρά μόνο κάτι φέρετρα από την Λαμπεντούζα το 2013 ενώ ταυτόχρονα ρίχνοντας μια ματιά στις παλιές στατιστικές για την γρίπη, ακόμα και οι θάνατοι για οτυς οποίους μιλάνε τα συστημικά μέσα είναι λιγότεροι από περασμένες χρονιές.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο καλό θα ήταν να αναφέρεται κάποια έγκυρη πηγή στις αναρτήσεις σου για να πείθονται και οι επιφυλακτικοί για αυτά που γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

Χμ, ήταν η εποχή που ο κ. Κικίλιας περιφερόταν στα κανάλια και «καταξοδεύονταν» υποσχόμενος να επανδρώσει τα δημόσια νοσοκομεία με τελευταίας τεχνολογίας αξονικούς τομογράφους, ενώ στο νοσοκομείο θώρακα Σωτηρία έκλεινε δυο πνευμονολογικές κλινικές του λόγω ελλείψεως προσωπικού.
Όλα αυτά πρόσφατα … τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Σωτηρία έκλεισαν την 9η πνευμονολογική κλινική και την 10η πνευμονολογική κλινική στο κτίριο 10 το κτίριο των 300 … (είναι το κτίριο που έλαβε την ονομασία αυτή την εκτέλεση των 290 ανάπηρων του αλβανικού έπους και οι οποίοι κατά την διάρκεια της ναζιστικής κατοχής, είχαν βρει καταφύγιο στα ελληνικά νοσοκομεία λόγω ένδειας).
Τώρα το εάν παρέμενε ανοικτό το γραφείο των ιατρών στις δυο αυτές κλινικές … ε αυτό προφανώς κάποιο σκοπό … εξυπηρετούσε!
Αλλά όποια δικαιολογία και να χρησιμοποιήσουν η αλήθεια είναι πως δεν νοείται ότι λειτουργεί μια κλινική όταν ο αριθμός των νοσηλευόμενων είναι μηδενικός.
Βέβαια για το διώξιμο των ασθενών πρωταρχική ευθύνη έχουν οι γιατροί των δυο κλινικών που φρόντισαν να τους ξεφορτωθούν, ώστε να κλείσουν οι κλινικές, ανεξάρτητα με τα εάν πριν τρεις ημέρες τους είχαν για ετοιμοθάνατους. ( χειροκροτήστε τους … σας το ζητά εξάλλου και η κ. Μαρεβα !)
Προφανώς η δημοσιογραφική έρευνα γνωρίζει από ποιους εργαζομένους του νοσοκομείου θα αντλήσει πληροφορίες της ώστε να κτίσει ένα επιτυχημένων ρεπορτάζ.
HEIL GAP (or mind the GAP)

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...