24/3/20

Άκρα ανευθυνότητα

Οι επικίνδυνοι λοιμωξιολόγοι που δεν κάνουν τίποτα από ότι έκαναν οι Κινέζοι αλλά ακολουθούν κατά γράμμα τα «μοντέλα» Μέρκελ και Τζον Χόπκινς κάνουν υποθέσεις για την εξέλιξη της επιδημίας στην Ελλάδα με το μοντέλο εξάπλωσης της πανδημίας της Κίνας. Συγκρίνουν εντελώς ανόμοια πράγματα. Πατάτες και πορτοκάλια. Ηλίθιοι με διδακτορικό βλακός. 
Ο λοιμωξιολόγος με τα μαθηματικά μοντέλα ,ασφυκτιούσε στην σκιά του άλλου, και βγήκε στο Μέγκα ως κύμβαλο αλαλάζον για να μας πει ως Βασιλειάδου την μοίρα μας, και προέβλεψε ότι το τρίτο τέρμινο, θα υπάρξει μια ύφεση αν και εφόσον η Ελλάδα ακολουθήσει το μοντέλο της Κίνας. 
Στη Σερβία, ο Βούτσιτς πήρε την κινεζική βοήθεια και ξεκίνησε μαζικά τεστ για να βρει πρώτος τους φορείς κορωνοϊού. Σε εμάς, το Κούλι-Μαρεβα, ρωτάει τη Μέρκελ και τους ηλίθιους με τα ….μαθηματικά μοντέλα.
Οι "λοιμωξιολόγοι"  που συμβουλεύουν το Κούλι-Μαρεβα δεν ακούν τον Τραμπ που αγωνίζεται για όλη την ανθρωπότητα αλλά τα βαθύ και ΑΘΕΑΤΟ (παρα)Κράτος.  


Ο Τράμπ επανέλαβε από τηλεοράσεως για να το μάθουν όλοι τη συνταγή του καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Ντιντιέ Ραούλ, που θεράπευσε ασθενείς που είχαν προσβληθεί από τον Κορωνοϊό χορηγώντας σε συνδυασμό «Plaquenil» με «ζιθρομάξ». 
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι o συνδυασμός της υδροξυχλωροκίνης, («Plaquenil») και του αντιβιοτικού azithromycin («ζιθρομάξ»). μπορεί να χτυπήσει την εξάπλωση του κορονοϊού.

Και τα δυο φάρμακα υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Το ερώτημα για τους συγγενείς και τους εισαγγελείς είναι γιατί οι υποτιθέμενοι «θεράποντες» δεν χορηγούν τα φάρμακα αυτά στους 100 και πλέον νοσηλευόμενους και γιατί άφησαν μέχρι τώρα 17 συνανθρώπους μας να πεθάνουν αβοήθητοι. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, είναι κάποιοι "φίλοι" και και "θαυμαστές" σου στην Κύπρο που μνημονευουν την... "φιλική εταιρία" και μιλούν για τους δύο... "φιλοπατριδες" δικαστές (δηλ. ΚΑΙ τον Πολυζωιδη) που αθωωσαν τον Κολοκοτρώνη! Οι συγκεκριμένοι σε διαβάζουν και επομένως δεν μπορεί να μην γνωρίζουν για την... "φιλική " και τον πράκτορα της Στοάς του Λονδίνου! Θεωρούνται μάλιστα και "πατριώτες" στην Κύπρο! Επομένως τί συμβαίνει; Προσπαθούν να στείλουν "μήνυμα ' στους Αθεατους μήπως αποκτήσουν την εύνοια τους για την επίλυση του εθνικού ζητήματος ή εν γνώσει τους αναπαραγαγουν αυτά που λένε οι Εχθροί της Ελλάδος οπότε μιλάμε για άλλες καταστάσεις; Πρόσεχε!

Ανώνυμος είπε...

Σημειωτέον ότι αυτοί οι... "φίλοι" σου από την Κύπρο είναι φανατικοί υποστηρικτές των υπερβολικων και "χουντικων" μέτρων της Παγκόσμιας Χούντας.

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε η ώρα που τα τηλε-πρόβατα και οι normies αναγκαστικά θα ξυπνήσουν, ακούγοντας τους λατρεμένους τους επιστήμονες(το ιερατείο με τις λευκές ρόμπες) να ξερνάνε συνωμοσιολογικές αλήθειες:

1) Ανδρέας Γιαννακουδάκης, Αντιπρύτανης ΑΠΘ: «μπορώ να υποθέσω ότι ο ιός αυτός είναι κατασκευασμένος, το πιθανολογώ... Και μπορώ να υποθέσω το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή τη στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας».
https://www.liberal.gr/news/kataskeuasmenos-o-koronoios-kruboun-to-embolio/290514

2)Κατά του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση τοποθετήθηκε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.
Ο Σ.Τσιόδρας μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα και ξεκαθάρισε ότι είναι κατά της απαγόρευσης κυκλοφορίας που επέβαλε η κυβέρνηση.

3)Όλγα Κοσμοπούλου, λοιμωξιολόγος και μέλος της ΟΕΝΓΕ: «Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν είναι για καλό. Και δεν είναι για τον περιορισμό της επιδημίας. Αν ήθελαν να περιορίσουν την επιδημία θα έβρισκαν τρόπο να κάνουν εκτεταμένους ελέγχους και να υλοποιήσουν όσα ζητάει η ΟΕΝΓΕ. Το πρώτο τουλάχιστον, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Έλεος! Ούτως ή άλλως, η τυφλή καραντίνα και η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας δεν είναι επιστημονικά απαραίτητα μέτρα (θα μπορούσε να είναι στοχευμένη καραντίνα είτε για τις ευπαθείς ομάδες είτε για βεβαιωμένες περιπτώσεις μετά από ελέγχους), ειδικά όταν ο πληθυσμός, στην μεγάλη του πλειοψηφία υπακούει ως τώρα στα μέτρα. Είτε η κυβέρνηση το κάνει επειδή βρίσκεται σε πανικό, είτε επειδή με την αφορμή επενδύει στο μέλλον, η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι μια πραγματικά επικίνδυνη εξέλιξη. Πόσω μάλλον, όταν πλήθος εργαζομένων δεν έχει σταματήσει να εργάζεται. Η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.»
(Λογαριασμός facebook)

Ανώνυμος είπε...

Το οτι γραφει "τρομαχτικο" και ουχι τρομακτικο δειχνει κατ'εμε τα ιδεοπολιτικα της πιστευω. Ωσαν αλλος Θανασης....
Καλη πληροφορια αλλα ως εκει.