28/3/20

Ο ιός και η διασπορά του

Ο βιολογικός πόλεμος δεν χρειάζεται αναγκαστικά ανθρώπινους ξενιστές. 
Η διάδοση γίνεται και με μαζικό μηχανικό τρόπο. 
Αυτό τα διασφάλισαν με την εργαστηριακή παραγωγή ιού που μένει ζωντανός σε ορισμένες επιφάνειες για αρκετές ώρες αλλά και στον αέρα. 
Η πολιτική αντιμετώπιση της «Πανδημίας» πρέπει να ξεκινήσει με την διάλυση της Π.Ο.Υ και την άμεση σύλληψη όλων των στελεχών της και την παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν φτάνει ο κορωνοϊός, έχουμε και τους συριζαίους,
να κάνουν αντιπολίτευση με αφορμή την πανδημία.
Έτσι επιβεβαιώνεται ότι οι κάθε απόχρωσης αριστεροί (κομμουνιστές, "δημοκράτες" αριστεροί, ακραίοι και εξωκοινοβουλευτικοί αριστεροί), δεν διστάζουν να εκμεταλλεύονται ακόμα και την δυστυχία των άλλων.

Ο Παπαδημούλης παραβιάζει την υποχρεωτική απομόνωση γιά να ψωνίσει από σουπερμάρκετ γεμίζοντας δύο (2) καρότσια και χρησιμοποιεί τον αστυνομικό ως αχθοφόρο.

Υπεύθυνος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ γράφει:
"Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλεύω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφράζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και
"όταν γυρίσω θα τους γαμήσω".

Άλλος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (ο γνωστός Κούλογλου, υπερασπιστής στο Ευρωκοινοβούλιο του άθλιου καθεστώτος Μαδούρο) βάζει σκίτσο που αναπαριστά έναν φανταστικό διάλογο του Καραϊσκάκη με τον τυπικό Ελληνα φουστανελά:
"Γιώργο Καραϊσκάκη, κόβουν το 50% στους μισθούς!", με τον ήρωα να απαντά: "Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω!".

Από κοντά και το άλλο σύνθημα:
"μετά θα λογαριαστούμε", που αναπαράγουν.

Ανώνυμος είπε...

αυτή τη στιγμή βλέπεις στην πράξη το "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕ!!!!", όλοι έχουν χάψει την παραμύθα του ιού και ακολουθούν ευλαβικά τις οδηγίες, οι λαθραίοι έρχονται κατά χιλιάδες, τα χοτσποτ ξεφυτρώνουν κατά δεκάδες με νέα ΦΕΚ κάθε μέρα, όσοι διαφωνούν φοβούνται να μιλήσουν.

"Θέλει ενημέρωση ο κόσμος" , δηλαδή θα ρισκάρω την ύπαρξη του έθνους με ένα πολίτευμα που αν δεν είναι "ενημερωμένη" η πλέμπα θα διαλύονται όλα, άσε που οι περισσότεορι δεν είναι ικανοί να κατανοήσουν τελείως στοιχειώδεις συλλογισμούς απλά επειδή η πλειοψηφία είναι χαμηλού νοητικού και ψυχικού επιπέδου και όχι λόγω κοινωνικών συνθηκών, η γνωστή πυαμιδοειδής δομή που διέπει τα πάντα.

τί κάθομαι και εξηγώ τώρα.....

Ανώνυμος είπε...

Κρούσματα κορωοϊού ανά 1 εκατ. κατοίκους.

ΗΠΑ 319
Ιταλία 1,431
Ισπανία 1.545
Γερμανία 637
Γαλλία 505
Αγγλία 252
Ελβετία 1.546
Ολλανδία 570
Βέλγιο 788
Αυστρία 892
Πορτογαλλία 507
Νορβηγία 733
Σουηδία 304
Δανία 353

ΕΛΛΑΔΑ 93

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (πριν 2 ώρες)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Η Ελλάδα έχει πολύ λιγότερα κρούσματα από τις πιό ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης και τις ΗΠΑ

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...