25/3/20

Πρώτη Απάντηση σε έναν Ρουφιανομαλάκα της Στοάς

Στον Ρουφιανομαλάκα που μου υπέδειξε τον "Σοφό" εντεταλμένο της Στοάς του Λονδίνου Ρίτσαρντ Κλογκ θα απαντήσω αύριο . Δυστυχώς για τον Ρουφιανομαλάκα και την Στοά, τα γραπτά μένουν, Εταιρεία Υπήρξε. «Φιλικη Εταιρεία» ουδέποτε υπήρξε . 
Και ο μασόνος Ξάνθος μαζί με τον επίσης Μασόνο Φιλήμονα έπλασαν μια ψευδή ιστορία.

 Σπυρίδων Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο 'ρουφιανομαλάκας' μπορεί κάλλιστα να είναι ανιστόρητος ή λειψός. Εγώ προσωπικά την πρώτη φορά που σε άκουσα να λες τον Μακρυγιάννη προδότη στο Bluesky, έγινα κόκκινος από τον θυμό, σε πέρασα γενιές δεκατέσσερις και έκλεισα την τηλεόραση. Ξέρεις τι συμπέρανα για 'σένα; Ότι ανήκεις στους περίεργους σαν την Ρεπούση. Δεν έχουμε ιδέα για το πραγματικό '21- τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία. Μάθαμε από 'σένα, Σπυρίδωνα. Απάντα, χωρίς να οργίζεσαι. Αν έχεις δίκιο ως προς τον χαρακτηρισμό σου, βγάζει το μεροκάματο κι αυτός. Όσον αφορά την Επανάσταση, μας έχεις κατατοπίσει σε βαθμό που να έχουμε θωρακιστεί από τα στηρίγματα της Στοάς. Πάντως βασιλέυει η άγνοια. Οι περισσότεροι ακόμα πιστέυουν, πως οι Έλληνες είμαστε βλαμένοι και καταδικάσαμε τον Παντελεάνο σε θάνατο. Άλλωστε και εσύ διάβαζες 30 χρόνια πηγές, για να καταλάβεις. Τι απαιτήσεις έχεις από κάποιον που χρησιμοποιεί ως πηγή την wikipedia; Ο Clogg είναι Βρετανός. Και ως καλός στρατιώτης των συμφερόντων της χώρας του γράφει αναλόγως. Μην ταράζεσαι. Χαμογέλα. Την νίλα που έπαθαν από εσένα δεν θα την ξεχάσουν ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Σου είχα γράψει παλιά δύο στιχάκια για να τα λες σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά δεν με άκουσες! Θα τα επαναλάβω λοιπόν να τα λες σε κάτι τέτοιους, μετά βεβαίως από τα επιχειρηματα: "ένα δύο τρία γα... ται η μασονία, πέντε έξι επτά μπου... λο η στοα"! Διότι μετά τα στιβαρά επιχειρήματα, χρειάζονται και κανένα μπινελίκι, έτσι για να χωνεψουν τα επιχειρηματα!

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα,
εαν μπορειτε ειναι ευκαιρεια να δωσετε ενα στιγμα,
τι ηταν, τι ειναι, πως ξεκινησε ο τεκτονισμος.
Τουλαχιστον σημερα, η γενικη λαικη εικονα που περνα ειναι σαν μια πολυεθνικη εταιρεια,
οπου τα κατα τοπους παραρτηματα απλως εξυπηρετουν τα κεντρικα. Δηλ μια υπαλληλικη σχεση.
Ελευθεροι επαγγελματιες η ανταγωνιστες υπαρχουν σε αυτη την αγορα, η ειναι ολοι απλοι εργαζομενοι σε μονοπωλιο?

  19/4/23 Η 19η Απριλίου στην Ιστορία Η 19η Απριλίου είναι η 109η ημέρα του έτους του Γρηγοριανού ημερολογίου . Απομένουν 256 ημέρες πριν απ...