21/3/20

Προχωράει η ασφαλιστική Μεταρρύθμιση.

 Το δέκατο θύμα είναι μία 93χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου. Ο μέσος όρος ηλικίας των 20 διασωληνωμένων στις ΜΕΘ, είναι τα 72 έτη.


Λοιμωξιολόγος1: «Δεν υπάρχει ανάγκη εργαστηριακού ελέγχου στους νέους και υγιείς που έχουν συμπτωματολογία ίωσης. Αυτό που βλέπουμε και διαχειριζόμαστε σήμερα, αφορά στα σοβαρά κρούσματα της νόσου σε ηλικιωμένους και ομάδες αυξημένου κινδύνου και αντικατοπτρίζει την κυκλοφορία του ιού περίπου 10 ημέρες νωρίτερα».
Λοιμωξιολόγος2: «Είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή με τη επάρκεια των μέσων που υπάρχουν στη διεθνή και παγκόσμια αγορά, να κάνει κανείς εξαντλητικό έλεγχο σε καθένα που έχει υποψία για τη νόσο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...