28/3/20

Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία

Οι Αρχιερείς που τιμούν το ράσο τους και ακολουθούν την Φωνή του Κυρίου σηκώνουν τον Σταυρό και μπαίνουν μπροστά στον Αγώνα ενάντια στην Χούντα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Νεκτάριος παρά τις απαγορεύσεις του Βασσάλου του Μεγάλου Αδελφού , κάλεσε τους πιστούς να προσέλθουν στους ιερούς ναούς προκειμένου να κοινωνήσουν. 
Ο κ. Νεκτάριος, ανέφερε από τον Άμβωνα προς τους πιστούς, στη Δοξολογία για τον Ευαγγελισμό που μεταδόθηκε από την «Corfu TV» και από το ραδιοφωνικό σταθμό της Ι.Μ. Κερκύρας και Παξών, ότι «γίνεται παγκοσμίως, πρόβα της παγκόσμιας λεγομένης δικτατορίας η οποία έχει άλλους σκοπούς και ότι αυτό συντελείται και στην πατρίδα μας». 
Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Νεκτάριος έδωσε εντολή στις εκκλησίες της Μητροπόλεως , να ανοίξουν τις πόρτες και όσοι πιστοί θέλουν, να μπορούν κοινωνήσουν! 
Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, μάλιστα, κάλεσε τους πιστούς να παρακάμψουν τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας εκδίδοντας έγγραφο κίνησης στο οποίο να αναφέρουν ότι βγαίνουν για άσκηση αλλά στην πραγματικότητα, να πηγαίνουν στις εκκλησίες για να λάβουν τη Θεία Κοινωνία.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...