29/3/20

Ο Αρμαγεδδών


Για να καταλάβετε , αμέσως τι σημαίνει «επιστημονικός Νάνος» και το ρουφιανοπαπαγάλος.

 Ο λόγος που πεθαίνουν χιλιάδες στην Ιταλία και όχι στη Γερμανία προφανώς  δεν βρίσκεται στο γονιδίωμα του ιού , αλλά στο… «μαθηματικό μοντέλο»  που ακολουθεί η διάδοση.
Οι διδάκτορες λοιμωξιολόγοι  Επιστημονικοί Νάνοι της Π.Ο.Υ που τον Δεκέμβριο μας συμβούλευαν απλά να πλένουμε καλά  τα χέρια μας στις 11 Μαρτίου επέβαλαν καραντίνα και περιορισμό στο σπίτι για 14 ημέρες. Μετά από 17 ημέρες αφού γέμισαν από φορείς η Αμερική, η Ιταλία,   η Γαλλία, οι διδάκτορες λοιμωξιολόγοι  Επιστημονικοί Νάνοι της Π.Ο.Υ κατάλαβαν ότι οι ιός δεν πεθαίνει σε 14 ημέρες αλλά,  εξαφανίζεται από τον οργανισμό μετά από 28 μέρες. (Κατά μέσο όρο).

Ο Εχθρός, δεν είναι αόρατος, αλλά πολύ Ορατός.

 Στις  Ειδικές Δυνάμεις του, (τα «Κομάντα»), ανήκουν για παράδειγμα  το «Ιmperial College», και οι «ΝΥ Times», ενώ στις  επικουρικές (μισθοφορικές) μονάδες,  ανήκουν και οι ημέτεροι λοιμωξιολόγοι  και  τηλε-παπαγάλοι.



Και ενώ, όλος ο πλανήτης ασχολείται με τον κορωνοϊό, ακλουθώντας τις Οδηγίες και το σενάριο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που συντονίζει ο Μεγάλος Αδελφός μέσω της Π.Ο.Υ.

Και επειδή η σκέψη όλων είναι στο πως θα αποφύγουν τον θάνατο κανένας δεν ασχολείται με τον Αρμαγεδδώνα.  Την παγκόσμια οικονομική καταστροφή.


Οι τιμές του πετρελαίου έχουν καταρρεύσει. Τα διυλιστήρια δεν μπορούν να πωλήσουν τα καύσιμα που παράγουν, τα οποία συσσωρεύονται στις δεξαμενές τους. Αν η «πανδημία» κρατήσει ως το φθινόπωρο , οι τράπεζες όλες θα φαλιρίσουν. Οι κεφαλαιακές του ανάγκες θα είναι πολύ μεγάλες για να μπορούν να τις καλύψουν οι μέτοχοί τους. Η βιομηχανική παραγωγή είναι στο μηδέν.

 Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ήδη χαροκοπήσει.  Όλες. Τα ξενοδοχεία και οι εταιρείες πώλησης  διακοπών επίσης.

Επειδή είμαστε τουριστική χώρα εφόσον  καταρρεύσει ολοκληρωτικά ο τουρισμός, κανένας δεν θα την γλυτώσει. Είτε είναι δημόσιος υπάλληλος, είτε ιδιωτικός, είυε συνταξιούχος , είτε εισοδηματίας.


ΥΓ. ΓΚΕΓΚΕ;






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γι'αυτο ο κ. Ντόναλντ ασχολείται με την οικονομία! Μεγάλε Τραμπ! Μεγάλε Χατζαροβιτς!!! Υστερόγραφο:θα μας επιτρέψεις να σε αποκαλούμε έτσι, αφού έχεις κάνει και στην Γιουγκοσλαβια!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς καταλάβαμε αλλά το δια ταύτα; Τι πρέπει να κάνει ο ελληνικός λαός; Εσύ Χατζαρα αν είχες την ευθύνη της διακυβέρνησης τί θα έκανες; Είναι μία ευκαιρία να μας πεις!!!

  16/4/23 Η 16η Απριλίου στην Ιστορία Η 16η Απριλίου, είναι η 107η ημέρα του έτους. Υπολείπονται 258  ημέρες.   529.  Ολοκληρώθηκε η σύνταξη...