27/4/20

Έρχεται Αρμαγεδδών. Η Μόργκαν Στάνλεϋ το -10% του ΔΝΤ το πάει στο-13,3%

Πρόβλεψη – σοκ για την ύφεση στην «Τουριστογεννή» Ελληνική Οικονομία από την τράπεζα Μόργκαν Στάνλεϋ . 
Το βασικό σενάριο είναι ότι θα φτάσει φέτος στο 13,3% και υπό αρνητικές συγκυρίες και προϋποθέσεις θα μπορούσε να φθάσει στο -21,3%. 
Το πιο αισιόδοξο σενάριο, αλά Στουρνάρα βλέπει συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 6,6%. 
Σε οποιοδήποτε πάντως από τα σενάρια αυτά αποκλείει την επιστροφή στα προ πανδημίας επίπεδα πριν το 2022. 
Η Μόργκαν Στάνλεϋ προβλέπει ανάκαμψης το 2021 στο  4%, αλλά αν τα πράγματα δεν πάνε καλά η ανάπτυξη θα είναι μόλις 1,1%.
 Το δημοσιονομικό έλλειμα θα φτάσει το 8,3% φέτος και θα μειωθεί στο 5,9% το 2021 Η Μόργκαν Στάνλεϋ περιμένει έκρηξη ανεργίας  στο 20,7% για φέτος που  θα υποχωρήσει  το 2021, σε 19,8%. 
Πάντως, το  67,9% των ερωτηθέντων  ηλιθίων τηλεθεατών, (από τους γκαλοπατζηδες), πιστεύουν ότι θα επανέλθουμε «σε κάποια φυσιολογική κανονικότητα» μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σχεδόν το 40% του συνόλου, μάλιστα, πιστεύουν ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα «το επόμενο δίμηνο». 
Η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση βρίσκεται στο 65%, ενώ προς τη σωστή κατεύθυνση κινείται η χώρα σε σχέση με τη διαχείριση του κορωνοϊού απάτησε το 87,5% των ηλιθίων που εμπιστεύονται την τηλεόραση.

ΥΓ. Απορώ. Είναι όλοι τόσο αισιόδοξοι σαν τον Στουρνάρα, ή το ίδιο ηλίθιοι. Και όπως λέι η Αρβελέρ ,ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ αυτή τη στιγμή είναι δώρο για την Ελλάδα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες Σπύρο, ρώτησαν τους τηλεθεατές να πούν το πιό σύντομο ανέκδοτο και είπαν : ανάκαμψη σε τέσσερις μήνες !

Ανώνυμος είπε...

θα βρεξει βατραχια με τον υιο του γκαντεμη!!!

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...