6/6/20

Κοροϊδοϊός

Ευτυχώς που βγήκε ο Ομπερστουρμφυρερ του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, και μας υπενθύμισε να προσέχουμε το τριήμερο, μη και συναντήσουμε κανέναν από τους 10.000 ασυμπτωματικούς τουρίστες που ερχονται στην Ελλάδα. 

ΥΓ. Η τηλε-κοροϊδία, στο μεγαλείο της! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω ειδα επροχτε, στην διαδηλωση των απλυτων για τον αραπη πορνο-ηθοποιο Φλοϋντ, τον Σκορδαλια μπροστα στην αμερικανικη πρεσβεια να κοβει προστιμα στους βρωμιαρηδες που παραβαιναν τις εντολες του.
Ενας φιλος γιουφτος ομογενης απο Νεα Υορκη, μου ειπε οτι ο Σκορδαλιας εθεαθει και στις ΗΠΑ και ορμηνευε τους αραπαδες του Μπλακ-Λαϊβς-Ματτερ (χεσε μεσα Πολυχρονη) πως να κρατανε αποστασεις μεσα στα μαγαζια που κλεβανε για να μην κολλησουν τον ηλιθιοϊο.
Ρε ο ανθρωπος ειναι ολουθε σου λεω....

Μαλιστα, ο Σκορδοτετοιος, εβγαλε και λογο στους αντι-φα μεσα σε μια συναγωγη στο Μπρουκλιν, που ο ραβινος επιτρεπει στους αντι-φες να κανουν τις συναντησεις τους.

https://www.unz.com/estriker/national-justice-exclusive-brooklyn-based-antifa-network-helping-organize-violence-across-the-country/





Καλυτερα εις ταπεινος Γιουφτος, παρα πουστης και περηφανος

Ανώνυμος είπε...

Γιουουούφτεεεεεεεε. Είσαι όλα τα λεφτά



Λαρσινοί γύφτοι



ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! Πως εξουδετερώθηκαν οι πράκτορες του Ρουφογάλη και του Γκάς μεσα στο Πολυτεχνείο και δεν έγινε η αιματοχυσία που περίμεναν.

Γιατί δεν έπεσαν Μολότοφ στο Πολυτεχνείο!  Όπως έχω γράψει το απόγευμα της 16 ης  Νοεμβρίου βρισκόμουν στην πόρτα του       Α! Λαϊκού Ι...