18/6/20

Ο Ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε και ψήνεται. (ρεπορτάζ)

Κάποιοι έκαναν την κρίση του κοροϊδοϊού ευκαιρία και κάποι θα πληρώσουν την Νύφη. Προς «Διόρθωση» ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης που θα άρει τον «Σταυρό» της «τηλε-κατάρτισης». Στην θέση του μπορεί να μετατεθεί ο κ. Στέλιος Πέτσας, που θα άρει τον Σταυρό τον ενισχύσεων για να μείνουν ασφαλείς και χορτάτοι οι ρουφιανο-παπαγάλοι. Ο κ.Πέτσας μπορεί να πάει και στο Γενικό Λογιστήριο, αλλά δεν θα δεχθεί να πάει «σπίτι του» επειδή έκλανε αυτό που του είπαν.

 Από το τουρισμού φεύγει, ο πασοκοποταμίσιος υπάλληλος της Γκόλντμαν για να επιστέψει η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, που ειχε αρνηθεί το υπουργείο όταν της το πρότεινε ο Κούλης . Προς αποχώρηση είναι και εκπρόσωπος της Σημιτοκρατείας στο Υπουργείο Πολιτισμού που μεταγράφηκε στην Ντριμτιμ του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ από το περιβάλλον του Βενιζέλου . Η μανδάμ Λίνα Μενδώνη, που δεν την χωνεύει κανείς από τους δεξιούς.
  Η Βασιλίσσης Σοφίας πιέζει για την επιστροφή στην κυβέρνηση ενός πολύ συνεργάσιμου υπουργού που κατανοούσε άριστα τα (πράσινα) ενεργειακά ζητήματα του (πράσινου) καθηγητού κ. Μανιάτη , από την «κεντροαριστερά». 
Ο κηπουρός της Οικογένειας στον Αθλητισμό δεν είναι πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...