21/1/21

Ήταν 66 ετών έκανε το εμβόλιο για να μείνει ασφαλής και δυο ημέρες μετά εντελώς συμπωματικά πέθανε


 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λιγο προσοχη Σπυρο, γραφει κηδεια 19 Δεκεμβριου 2021, τι ισχυει;
συνεχισε μας λειπει το " αληθεια δεν εχει χορηγο"

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ.
ΒΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον το γραφείο Τελετών ή το τυπογραφείο ξέχασε να, διωρθωσει τον μήνα..γιατί την Τρίτη είχε 19.Κριμα ο άνθρωπος.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ..ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

ΔΕΝ..ΕΙΝΑΙ..ΔΟΚΗΜΑΣΜΕΝΩ...ΑΠΛΑ'''

ΚΑΤΕΡΙΝΑ..ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

ΔΕΝ..ΕΙΝΑΙ...ΔΟΚΗΜΑΣΜΕΝΩ...ΑΠΛΗ..ΛΟΓΗΚΗ''

Unknown είπε...

Δεν το κάνω καθολου

Antreas Papas είπε...

19 Δεκεμβρίου ήταν Σάββατο.
19 Ιανουαρίου ήταν Τρίτη (προχθές)
Τυπογραφικό λάθος προφανώς.

Ανώνυμος είπε...

Η ημερομηνία είναι λάθος του γραφείου τελετων

SofiaBra είπε...

Το χαρτί της ανακοίνωσης της κηδείας είναι σε κολώνα, όταν τραβήχτει η φωτογραφία τα νουμερα που είναι στο σημείο το κυκλικό φαίνονται ίσια λογικό λοιπόν το μηδέν του 2020 να φαίνεται 2021
Δεν χρειάζεται και πολυ εξυπνάδα η λογική το λέει
Δεν γίνονται τέτοια λάθη εμείς σκεφτόμαστε λάθος

Ανώνυμος είπε...

Πρωτος εμβολιασμος στηνΕλλαδα στις 27-12....Αν εξαιρεσεις τηνχρονια τουκηδειοχαρτουπου λεει 2021,αναφαρει την κηδεια στις 19 Δεκεμβριου....????Λογικα ο ανθρωπος πεθανε και 1-2μερες πριν,που τοτε ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ στηνΕλλαδα....ΟΜητσοτακης το εκανε στις 27,ψαξτε το.....Κατι δεν παει καλα,δεν βγαινουνοι ημερομηνιες.

Ανωνυμος είπε...

Απο τον τυπο της Αρτας 18-1-2021 για τον θανατο του Οδοντιατρου Λαμπρου Γεωργιου;

https://www.taxydromosartas.gr/2021/01/18/%CE%AD%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5-%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82/

Έφυγε ένας ακέραιος άνθρωπος. Ένας ενεργός πολίτης, καλός επιστήμονας, οικογενειάρχης αλλά ταυτόχρονα δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, ανοιχτόκαρδος, φιλικός και καλοπροαίρετος με όλους.

Ο Γιώργος Λάμπρος, στα 68 του χρόνια έφυγε σήμερα το πρωί στο χώρο του οδοντιατρείου του ξαφνικά. Τον …πρόδωσε αιφνιδιαστικά η καρδιά του. Η μεγάλη καρδιά που χωρούσε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε αλλά πρωτίστως λύπησε απεριόριστα την μικρή μας κοινωνία. Την κοινωνία αυτή που προσπάθησε να υπηρετήσει μέσα από την πολιτική του δράση, ως γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα της Περιφερειακής αντίστοιχης. Αιρετές θέσεις, τις οποίες κέρδιζε με την προσωπικότητά του, την ακεραιότητα, την ευθύτητα, την σοβαρότητα και τον σεβασμό προς κάθε συμπολίτη. Διεκδικητικός όποτε οι περιστάσεις το απαιτούσαν, όπως στο διάστημα που διετέλεσε διοικητής του νοσοκομείου Άρτας σε περιόδους δύσκολες για την εθνική οικονομία και το ΕΣΥ (2010-2013).