7/1/21

ΑΝΤΙΦΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΝ! Εισερχόμενα

 ΥΓΕΙΑ, Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλας τας Ελληνίδας. Χειμών και χιών εις τούς -2°C παρά τάς Ουψάλας σήμερον. 

 Ο πρώτος λόγος περί της εθνοαπελευθερωτικής επαναστάσεως του 1821. Ελεύθεροι λοιπόν επί 200 έτη. Σκλαβωμένα όμως Πόντος και Μικρά Ασία. Ομιλώ περί του τόπου όπου έδρασαν, εδημιούργησαν και κείνται δισεκατομμύρια Ελλήνων. Οι οθωμανοί αιωνίως θα γατοπερπατούν φοβούμενοι τα στοιχειωμένα εδάφη πού είναι ποτισμένα με δάκρυ, αίμα και κουφάρια Ιώνων. Διερωτωμαι, εν συνεχεία, Πού Ο Joseph R. Biden Jr. «εύρηκεν» 27 εκατομμύρια νέους ψηφοφόρους και θεωρεί εαυτόν μετά φίλων και ταγών Πλανητάρχης;
 Κάποιος λοιπόν Τζόζεφ ή Ιωσήφ 78 ετών ετοποθετήθη πρόεδρος τών 13 οικογενειών. 
Εν παρενθέσει, αι δεκατρείς οικογένειαι έχουν αναδείξει παρά ταύτα και άλλους Τζόζεφ. Τόν Γιόσεφ Γκαίμπελς, τον Γιόσεφ Στάλιν ως και άλλα πολλά γιουσουφάκια.
 Επιστρέφω εις τον αριθμόν 27. Έχω καταθέσει εις προηγούμενον κείμενον, πίνακα με τον αριθμόν τών ψηφισάντων, όπου υπολογίζεται ο μαγικός αριθμός 27 εκατομμύρια.
 Όταν δηλαδή το σύνολον ψηφισάντων εις τας Προεδρικάς εκλογάς έως το 2016 εκυμαίνετο περί τους 123 έως 129 εκατομμύρια. 
 Και αίφνης το 2020 ο αριθμός ψηφισάντων αυξάνεται εις τους 155 εκατομμύρια! 
Μέ 15 εκατ. υπέρ τού Τζόζεφ Μπιντέν ή Μπίντεν. 
 «Καθόλου παράξενον!» Είπεν ο ΧωρίςΜάσκα. 
«Και εις την Γραικίαν υπάρχουν ήδη 4 εκατομμύρια νεοφώτιστοι πιθανοί ψηφοφόροι, πόσον μάλλον εις το Αμέρικα!». 
Και συνέχισεν: «Το ερώτημα όμως είναι πως έφθασαν οι αφγκανοέτσι και οι άλλοι Τζόζεφ-φίλοι εις την Νεβάδα, την Τζιόρτζια ή την Πενσυλβάνια. Περπατώντες ή πετώντες από τό Αφγκανιστάν και το Ρίο Γκράντε!» 
Αυτό «το τρελλό» αναδεικνύω και ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ προς τους Νοήμονας, ΧωρίςΜάσκα. Μάσκα είπαμεν εφορούσεν ο Ζορό και η Νυκτερίς των περιοδικών.
 Όμως ο Τζόζεφ θέλει τώρα να επιβάλη την Μάσκα-φίμωτρον εις τους Αμερικανούς επί 100 ημέρας! 
Επιθυμεί επίσης να κλειστούν οι Απερικανοί εις , τα σπίτια των. Όπως θα έλεγαν οι Έλληνες  Άνθρωποι των Πετραλώνων, εις τήν σπήλαιον κατοικία των.
 Εκ του σπέους (σπήλαιον) λοιπόν προέρχεται η εύχρηστος λέξις ΣΠΙΤΙ. Είναι γνωστόν εν ολίγοις η πλουσία παραγωγή σημείων, στοιχείων, συμβόλων, λέξεων κλπ εις τον Ελλαδικόν χώρον από τα πάλαι.
 Από 90 χιλιάδες γήϊνας στροφάς περί τον ήλιον. Εξ ού και ηλ-ι-κία. Ή 700 χιλιάδες έτη. Ή 12 εκατομμύρια... Εσύ τί Ηλ-ι-κία έχεις; 
ερωτώμε τον Άνθρωπον. Ελευθερία ή Θάνατος εφώναζαν το 1821 οι αρματωμένοι παπούδες μας εναντίον τών δυναστών εξ Ανατολών. Πάντοτε διδασκώμενοι από την μάχην τών Θερμοπυλών και την Ναυμαχία τής Σαλαμίνος. Φορτισμένοι με κύρος από την βασιλικήν ανδρείαν του ανίκητου Μεγάλου Αλεξανδρου. 
 Τους Έλληνας ουδείς εφόβησεν, διό και τούτο. 

 Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος 
 Ουψάλα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κανελλοπουλε, με όλο τον σεβασμό, αυτά μπορείτε να τα πείτε στον ... ευφυέστατο αναλυτή κ. Νίκο Λυγερο ο οποίος μετά την επίσημη ανακήρυξη του Μπαιντεν ως προέδρου από το Κογκρεσο, μίλησε για νίκη της..... δημοκρατιας;

Ανώνυμος είπε...

λενε στιs ψυχρεs χωρεs δεν πρεπει να καθεσαι στα μαρμαρα γιατι προκαλουν τσιρλα...

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...