30/1/21

Για να κλείσει η πληγή του Λάθρο-εποικισμού

 

Η παραβίαση των συνόρων πρέπει να γίνει κακούργημα, και να μην προβλέπονται ελαφρυντικά. 

Παράλληλα κάθε καταδικασμένος σε κακούργημα δεν θ α έχει δικαίωμα ασύλου στην Ελλάδα.    

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να το κάνει κακούργημα ο Μηταράκης και η παρέα του που γεμίζουν την Ελλάδα με Hotspots. Είναι πολλά τα λεφτά.!!! χώρια που άμα πεις καμία κουβέντα θα φας καμία μήνυση από ΜΚΟ και θα τρέχουμε στα δικαστήρια να απολογούμαστε. Αλήθεια το είχα γράψει και αλλού δεν πήρα απάντηση όλοι αυτοί με τα τρίκυκλα και τα αυτοσχέδια καρότσια που γυρνάνε όλη μέρα και μαζεύουν την ανακύκλωση με τι κωδικό κυκλοφορούν, μπορεί να μου απαντήσει κάποιος.???

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα τα κάνει αυτά;Η Katina Salamaki;

Ανώνυμος είπε...

Ο τσιπροκουλης έκανε περιοδεία στα Τρίκαλα και τον πλησίασε ένα νεαρό παιδί από το Ιράκ και τού ζήτησε να υπογράψει ένα χαρτί για να παραμείνει με την οικογένεια του στην Ελλάδα. Τα άλλα ελληνόφωνα πρόβατα που ήταν δίπλα κοιτούσαν σαν χαζά.

Ανώνυμος είπε...

"... σαν χαζά." : όταν εν μέσω κορωνοϊού και γενικής...ανάπτυξης, κάθε μήνα πέφτει ο μισθός, ντούκου-ντούκου στο ΑΤΜ, ασφαλώς και χαζεύεις. Χαζεύεις τους άλλους, που ψάχνουν κάνα επίδομα μπας και την βγάλουν.
Και ο Μήτσος, θα έπρεπε να ντρέπεται αν μη τι άλλο τους ψηφοφόρους του, που τον ψήφισαν για να στείλει τους Ιρακινούς στην πατρίδα τους και όχι να τους κρατήσει στο Ελλαδιστάν. Θα χαιρόμουν, αν το θέατρο μπροστά στις κάμερες ήταν για να βουλώνει τα στόματα των αλληλέγγυων, και πίσω έκανε αυτό που έπρεπε, μα άλλα βλέπουμε στην πράξη.