22/1/21

Σημεία και τέρατα με την διαχείριση της πανδημίας

του Στέλιου Παπαθεμελή

Συμβαίνουν σημεία και τέρατα με την κρατική διαχείριση της πανδημίας. 
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 53 κρούσματα κορωνοϊού στην Κοζάνη από τα οποία τα 38 είχαν καταγραφεί τον περασμένο Νοέμβριο! Αυτό το αλαλούμ των ανεύθυνων εγγραφών οδηγεί αλλού σε μέτρα που δεν δικαιολογούνται, δεν χρειάζονται αλλά ταλαιπωρούν ωστόσο τους πολίτες ενώ εκεί που είναι αναγκαία και επιβεβλημένα δεν λαμβάνονται. Ομολογούνται κάποιες ποινικοποιήσεις. Αν αποκτήσουν σάρκα και οστά ευελπιστούμε να δράσουν αποτελεσματικά. Πάντως είναι βαρύτατη ευθύνη και του Κράτους και των συνεργών του αν δρουν προχείρως και ανευθυνοϋπεύθυνα. 
Καταγγελία για εγκλήματα περί την διαχείριση των σοβαρών θεμάτων, πρέπει να ερευνώνται αμελλητί και τάχιστα να μπαίνει ο «κάθε κατεργάρης στο πάγκο του».
 Η δημόσια παραδοχή του προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου ότι οι περισσότερες αποφάσεις λαμβάνονται με δεδομένα προβληματικά είναι αποκαλυπτική. Στην Αργολίδα το 90% των κρουσμάτων κορονοϊού εντοπίστηκαν σε κοινότητες ρομά που αρνούνται να υποβληθούν σε τεστ! Αλλά επιτέλους εκεί που δεν τηρούνται οι Νόμοι πίπτει ράβδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ