16/1/21

Να μια ευχάριστη είδηση. Πέθανε ο αθάνατος τραπεζίτης του θεού του Χα Σεμ

Ο βαρόνος Μπέντζαμιν ντε Ρότσιλντ, του γαλλικού κλάδου, πέθανε χθες αλλά ο θάνατός του ανακοινώθηκες σήμερα . Ήταν 57 ετών. ιδιοκτήτης του Ομίλου «Edmond de Rothschild». από το 1997. Ήταν γιος του Edmond Adolphe (1926-1997) και της Ναντίν (1932-) ντε Ρότσιλντ. Ήταν παντρεμένος με την Αριάν ντε Ρότσιλντ. Υπέστη καρδιακή προσβολή στο κάστρο του στο Pregny, κοντά στη Γενεύη της Ελβετίας. Στην τελευταία κατάταξη των «Γάλλων» πλουσίων ο εκτιμώμενος πλούτος του ήταν 4,3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Είχε πάθος με την ιστιοπλοΐα και το κυνήγι αντιλόπης στην Αφρική.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η γιαγιά μου έλεγε, οτι τα σάβανα, δεν έχουν τσέπες... Κι ο Μάρκος : όσοι έχουνε πολλά λεφτά, νά 'ξερα τι τα κάνουν, άραγε σαν πεθάνουνε, βρ' αμάν-αμάν, μαζί τους θα τα πάρουν ; !
Με την έννοια, της αγαθοεργίας, και όχι της μοναχοφαγίας...

Ανώνυμος είπε...

Μπαφομετ σχωρεστον

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, μας αναφέρεις εδώ για τον οβριό που πέθανε και δεν βρήκες να γράψεις μια λέξη για τον θάνατο του Θύμιου Παπανικολάου; Μήπως γιατί ο Θύμιος με το περιοδικό Ρεσάλτο και ο Καραμπελιάς με το Άρδην κρατάνε ακόμη ζωντανή την έννοια της Πατριωτικής Αριστεράς και σου χαλάνε το αφήγημα;

Λακης είπε...

Παίδες αυτά είναι για μας τους φτωχούς εν χρηματι..Αυτό με τα Σαβάνα μας το μάθανε η δικοί μας για παρηγοριά.Τελικα είναι για κατανάλωση.Οταν πεθαίνει ένας άνθρωπος συμφωνώ δεν έχουν αξία τα χρήματα....Αλλά όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος τι μένει..???? Θας πω εγώ οικογένεια δηλαδή παιδιά ,και δεύτερο βασικότερο λεφτά περιουσιακά στοιχεία που μένουν για τους άλλους.Οποτε μην ζητε φιλαράκια μου με παρεσθησεις.Ευχαριστω με όλον το σεβασμό προς τους σοβαρούς αναγνώστες του Σπύρου.

Ανώνυμος είπε...

Για δες ρε που πεθαίνουν κι οι "απέθαντοι"...

Ανώνυμος είπε...

Απο σχοινι πεθανε; η απο μια 9mm αναμεσα στα ματια;

Ανώνυμος είπε...

Ποια Πατριωτική Αριστερά μωρέ; Υπάρχει τέτοια; Ας μας πει ο κ. Καραμπελιας τί θα έκανε αν ήταν στην κυβέρνηση π. χ. με το ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιουχων, τί θα έκανε με την βαριά βιομηχανία της Ελλάδος που η αριστερά την κατέστρεψε, τί θα έκανε με την αξιοκρατία και τα ρουσφέτια και τόσα άλλα; Παραλάβατε ένα κράτος δυνατό μετά την "μεταπολιτευση",έναν λαό που είχε ακόμα σωστή, εν πολλοίς, νοοτροπία και διαλύσατε και το κράτος και τον λαό διαφθείρατε και τον μάθατε να ζητιανεύει στα "μαγαζάκια" των πολιτικαντηδων για μία θεσούλα στο Δημόσιο (με μέσον)! Μάθατε τον λαό να επιζητεί και να ζει με πονηριά και διαφθορά αντί να δουλεύει και να παράγει! Τον μάθατε να διεκδικεί τα..... "ανθρώπινα δικαιώματά του" για να τα περιλαβουν μετά οι Αθεατοι και να τα διαστρεβλωσουν με αποτέλεσμα την σημερινή εικόνα της κοινωνίας! Και μιλάτε για Πατριωτική Αριστερά;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν τον γνώριζες προσωπικά Χατζάρα, αλλά διάβασε ένα χαρακτηριστικό άρθρο, για να καταλάβεις για τι είδους «αριστερά» μιλούσε ο Θύμιος:

https://resaltomag.blogspot.com/2010/08/blog-post_6856.html?m=1

Unknown είπε...

Ευχάριστη είδηση είναι για τον πονηρό να καταφέρνει να παίρνει τις ψυχές των ανθρώπων, για τους χριστιανούς που θέλουν όλοι να σωθούν είναι μάλλον δυσάρεστη. Ο Θεός να τον συγχωρέσει να λέμε και όλους μας να μας φωτίσει να παρακαλάμε όλοι οι άνθρωποι, για τους οποίους ο Χριστός μας σταυρώθηκε και αναστήθηκε, να σωθούν!!!

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...