27/4/21

Συνελήφθη στο Βέλγιο ο Γιάννης Λαγός, μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Ιωάννη Λαγού ψήφισε η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Είχε προηγηθεί άρση της ασυλίας του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στην ψηφοφορία, η οποία διενεργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και τα αποτελέσματά της ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί , 658 ψήφισαν υπέρ και 25 κατά.

Σε μια αποστομωτική απάντηση απέναντι στους συκοφάντες τύπου Κούλογλου προέβη από το λογαριασμό του στο twitter  ο Γιάννης Λαγός. Όπως προκύπτει από την ανάρτηση του ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή, όσο οι κάθε λογής Κούλογλου βλέπουν οράματα για δήθεν Νορβηγίες , εκείνος παραμένει στο Βέλγιο, επιφυλάσσοντάς τους νέες εκπλήξεις.
Με απόφαση που δεν έχει ακόμα καθαρογραφεί και με έφεση που δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί, ο Ι. Λαγός οδηγείται στο Πραιτώριο από τους γνωστούς διώκτες, που δεν είναι άλλοι από το ίδιο το σύστημα.

2 σχόλια:

avdargor είπε...

τον εφΑγε η μαρμαγκα κ αυτονα

κατι τετοια να περιμενει κ το κινημα σου χατζαρα αν ειναι γνησιο ε....φανταζομαι.
οι εσεις εισθε καλοι ΑΝΤΙΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ δημοκραται ε;;; χαααχχα

Ανώνυμος είπε...

μέχρι να κάνεις ανάρτηση βγήκε και ένταλμα σύλληψης, ενώ άλλοι πάνε ακαταδίωκτοι με συνοπτικές διαδικασίες....

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...